- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Hogyan lehet vissza terelni az alvásomat helyes mederbe?
tegnap pölö lefeküdtem este 23h-kor, és hajnal négyig bámultam a csillagokat, négy és hat között pedig volt egy félig tudtatlan állapot, amit alvásnak nem neveznék, mert éreztem az idő múlását. 6kor pedig kényszeredetten felkeltem
Ehhez hozzátartozik a múlt héten végig hajnak kettőkor értem haza, 3:30kor feküdtem, és 8kore keltem, pénteken már nem, csak szombat hajnal 5kor feküdtem, és szombat 11h kor keltem, majd vasárnap 3kor feküdetem, és hétfő 13h-kor keltem ....
szóval mit csinálja, ha az alvókám csak hajnal 2 után lép életbe, de én már 21h-kor szeretnék poroszkálni az álmok mezején?
Vlad: szerintem vallami naív lélek áll e levelek mögött. Megpróbáltam kihúzni belőle rohadt galád módon, hogy ki is lenne Ő, de nem sikerült, majd írtam neki egy elbocsájtó szép üzenetet.
A 852-est ne is emlegesd! Pföj, de utáltam ...Rühellem azt is, ha egy technikai eszköz magyarul akar gajdarászni hozzám. Telefonon is első dolgom, hogy ingálish-ra állítom a language-t.
Aktív témák
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged