- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igen a sajtom eltűnésére nagyon hárplis vagyok. Nem tudom, ti mit szólnátok hozzá, hogy abban a tudatban, hogy van otthon mindenféle földi jó kaja a hűtőben, így mennétek haza, azt mikro hazaértetek semmit nem találnátok a hűtőben

Nem sok iyeyn különbejáratú kajám van, próbálkoztam már úgy is, hogy neki is vettem sajtot, meg magamnak is, direkt mondtam ne egyen belőle, azt látom 2 nap után, hogy az övé már nincs meg, az enyém meg vészesen fogy. Mivel elég finnyás vagyok kaja ügyben, csak ez a két kaja , amihez mondom, hogy ne nyúljon hozzá, mert az enyém. Midnen másból nyugodtan ehet. Volt neki sajttal töltött pulyka is a hűtőben, meg ubisali is, meg 4 ksi csomag pizza , amit meg lehet csinálni.(azt meg is ette egy nap alatt..)
2.egyél olyant amit ő nem szeret: nem megoldás. Mert azt is megeszi, ráadásul még hibáztat is, ha véletlenül nem bírja a gyomra, vagy akármi (minek kell sz.r kaját csinálni, ami neki nem jó... Hát bocs, de ez nem neked lett csinálva.. Hát ne csináljak akkro ilyet... )
Nem szoktam sokszor patáliát rendezni, de a sajt/szalámi eltűnésre harapok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest