- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igen a sajtom eltűnésére nagyon hárplis vagyok. Nem tudom, ti mit szólnátok hozzá, hogy abban a tudatban, hogy van otthon mindenféle földi jó kaja a hűtőben, így mennétek haza, azt mikro hazaértetek semmit nem találnátok a hűtőben

Nem sok iyeyn különbejáratú kajám van, próbálkoztam már úgy is, hogy neki is vettem sajtot, meg magamnak is, direkt mondtam ne egyen belőle, azt látom 2 nap után, hogy az övé már nincs meg, az enyém meg vészesen fogy. Mivel elég finnyás vagyok kaja ügyben, csak ez a két kaja , amihez mondom, hogy ne nyúljon hozzá, mert az enyém. Midnen másból nyugodtan ehet. Volt neki sajttal töltött pulyka is a hűtőben, meg ubisali is, meg 4 ksi csomag pizza , amit meg lehet csinálni.(azt meg is ette egy nap alatt..)
2.egyél olyant amit ő nem szeret: nem megoldás. Mert azt is megeszi, ráadásul még hibáztat is, ha véletlenül nem bírja a gyomra, vagy akármi (minek kell sz.r kaját csinálni, ami neki nem jó... Hát bocs, de ez nem neked lett csinálva.. Hát ne csináljak akkro ilyet... )
Nem szoktam sokszor patáliát rendezni, de a sajt/szalámi eltűnésre harapok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amerika kész lemondani a kormányról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest