Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Mini PC
Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
3 ev egyutteles utan szetmentunk, a kocsi az ove lett, a mi a lakasban volt (alberlet) az ove lett, es nekem maradt 250ezer hitel amit kozosen vettunk fel... ez a hatranya a kozoskodesnek.
ettol fuggetlenul a mostani baranommel kulon elunk (mert nincs hol laknunk egyutt) es megis kozos kasszan vagyunk. es hogy miert mukodik megis? mert mind a ketten szarunk a penzre... ha valaki akar valamit akkor megveszi... ha nalam van eppen penz es tudom, hogy szeretne valamit akkor megveszem neki es forditva. lehet ezt igy is am..
-
ipgirl
tag
a pénzügyek nálunk is így zajlanak. Csak nálunk picit fordítva működik a dolog. Mert ha veszünk valamit /pl. 2 joghurtot/ és én megeszem az enyémet, ő meg nem, de én másnap megenném az övét, akkor sem eszem meg, mert az az övé. Ezek után, pedig ő veszekedik rám, hogy miért nem ettem meg, és hogy fejezzem be azt, hogy ''az a tiéd, ez az enyém''..stb.
Hát nem irigylem a helyzeted, de lezárható dobozka nem is olyan rossz ötlet... -
ladybug
őstag
Alapvetően most is közösködtök. És működik, akkor meg?
De ez paranoia. Nem szabad így félni a jövőtől.
És mi az, hogy a mának él. Egy felnőtt ember ezt egy kor után nem teheti meg. Egyszerűen kell venni a fáradtságot, az önzőséget félretenni, és egy 6 éves kapcsolattal a hátam mögött már tervezni is együtt. Nézd, ha te nem igényled, hogy komolyabb legyen köztetek ez a kötődés, akkor rendben. És nem követelőzni kell, hanem megbeszélni. De ha ő nem partner ebben, akkor sosem lesz az.
Egyszerűen fél a kötődéstól, és bár hiába vagytok már x éve együtt, ő ezt nem érzi kötődésnek.
Aktív témák
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyszerűen fél a kötődéstól, és bár hiába vagytok már x éve együtt, ő ezt nem érzi kötődésnek.