Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igen lett említve.
De az mondja, az úgy nem jó, mert velem nagyon jól érzi magát
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Csak az a baj, hogy én -ellentétben a régi énemmel- mostmár bizonyos tekintetben nem carpe diemeznék, hanem terveznék(pl. lakásvásárlás, stb.). Szerinte meg felesleges tervezni.
Kalandor :
jaja mások. Én mást hívok romantikának. Ugyanis szerintem nagyon szép lánykérés lehetett, (ilyesmire én is hasonló helyet -Pilisborosjenőn a Nagykevélyt választanám), de mitn írtam, nekem a romantika szó mást jelent. (Holfényt, tópartot, vagy egy éttermi vacsorát, stb. ) Ettől függetlenül persze ha valakinél ez a romantika, akkor ez van
Viktor: hogynekéne. Sőőőt ...Olyan szívfájdalommal tenném a lelépést, hogy nacsak. De ha fontos vagyok a számára, akkor keresni fog, és én leszek a legboldogabb a világon
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali médialejátszót?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest