Hirdetés
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- RAM topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem, nem keverem a dolgot, csak felhivtam a figyelmet arra, hogy mi az a 3 pont, ami alapjan barki buntetlenul szidhatja az ms-t, mer az a meno
es itt kerlek ne keverd bele, hogy az ms valoban egy monopol helyzetevel visszaelo ceg, mert jelen esetben nem errol van szo, sokkal inkabb arrol, hogy _akarmilyen_ olyan cuccot tud egy ms szoftver, amit esetleg mas nem, rafogjak, hogy visszael monopol helyzetevel (meg ha nem, akkor is, mert altalaban meg nalam is jobban kepzett emberek mondanak velemenyt)
lassan abba is bele fognak kotni, hogy az ms sajat, windoze-ra irt progijait adja ki *nix rendszerr is, mert maskulonben ez a piaci elonyevel valo visszaeles....(tudom egyeseknek ez is logikusan hangzik, kivanom nekik legyenek programozok)
ertsd meg kerlek, (elsosorban) nem az ms-t vedem (ahhoz keveske a tudasom), csak mar olykor kezd a tokom telelenni a minden ertelmet nelkulozo fikazasbol (amit pl ilditol nem vartam volna), mint az tortent most is
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RAM topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest