- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem, nem keverem a dolgot, csak felhivtam a figyelmet arra, hogy mi az a 3 pont, ami alapjan barki buntetlenul szidhatja az ms-t, mer az a meno
es itt kerlek ne keverd bele, hogy az ms valoban egy monopol helyzetevel visszaelo ceg, mert jelen esetben nem errol van szo, sokkal inkabb arrol, hogy _akarmilyen_ olyan cuccot tud egy ms szoftver, amit esetleg mas nem, rafogjak, hogy visszael monopol helyzetevel (meg ha nem, akkor is, mert altalaban meg nalam is jobban kepzett emberek mondanak velemenyt)
lassan abba is bele fognak kotni, hogy az ms sajat, windoze-ra irt progijait adja ki *nix rendszerr is, mert maskulonben ez a piaci elonyevel valo visszaeles....(tudom egyeseknek ez is logikusan hangzik, kivanom nekik legyenek programozok)
ertsd meg kerlek, (elsosorban) nem az ms-t vedem (ahhoz keveske a tudasom), csak mar olykor kezd a tokom telelenni a minden ertelmet nelkulozo fikazasbol (amit pl ilditol nem vartam volna), mint az tortent most is
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest