- E-book olvasók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem, nem keverem a dolgot, csak felhivtam a figyelmet arra, hogy mi az a 3 pont, ami alapjan barki buntetlenul szidhatja az ms-t, mer az a meno
es itt kerlek ne keverd bele, hogy az ms valoban egy monopol helyzetevel visszaelo ceg, mert jelen esetben nem errol van szo, sokkal inkabb arrol, hogy _akarmilyen_ olyan cuccot tud egy ms szoftver, amit esetleg mas nem, rafogjak, hogy visszael monopol helyzetevel (meg ha nem, akkor is, mert altalaban meg nalam is jobban kepzett emberek mondanak velemenyt)
lassan abba is bele fognak kotni, hogy az ms sajat, windoze-ra irt progijait adja ki *nix rendszerr is, mert maskulonben ez a piaci elonyevel valo visszaeles....(tudom egyeseknek ez is logikusan hangzik, kivanom nekik legyenek programozok)
ertsd meg kerlek, (elsosorban) nem az ms-t vedem (ahhoz keveske a tudasom), csak mar olykor kezd a tokom telelenni a minden ertelmet nelkulozo fikazasbol (amit pl ilditol nem vartam volna), mint az tortent most is
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kiváló Logitech G29 kormány + Posta! PS5, PS4, PC, Playstation 4 5
- Kiváló Thrustmaster T150 kormány! T150 RS PS5 PS4 PC
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 külső hdd
- ROG Strix G713RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest