Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez is időszaktól függ. Párom 5 kmre dolgozik az albérlettől, kocsival 15 perc alatt benn van, általában. BKV-val 30-35 perc, de múltkor kocsival kifogott egy frankó dugót: 45 perc. Viszont én sokkal messzebb vagyok, és gyorsabb szvsz a hév-metró-7es bsuz kombó, mintha ugyanezen a vonalon kocsival jönnék

Kényelem: szinte mindig van ülőhelyem
Ráadásul reggel 6kor gyakran végigbóbiskolom az utat... Ezt kocsiban nehezen tehetném.
Peterket: tudom, tudom, vidék az más.. .Nem is azért mondtam.... Remélem ladybug nem nyel le emiatt keresztbe, hogy kicsit belédkötök, de : neked sem a 40 km a nyomós érv, hanem a megfelelő tömegközlekedés hiánya
Vidéken én sem gondolkodnék a dolgon, de itt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest