Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szemüvegem nincs, más kérdés, hogy 14 éves korom óta sokat ülök monitor előtt, ráadásul 19 éves koromig egy 60Hz-es dög előtt döglöttem; mégis, mindenki piszkál, mert nagyon élesen látok... Sörhasam sincs, sőt... A sört nem szeressem (de ezt már írtam), egy Balfi ávíz figyel be az egér mellett... A gép tetején viszont inkább lenne egy pizza... Jelenleg a Kalkulus meg a Diszkrét matek példatár les rám ádáz pillantásokkal... 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szemüvegem nincs, más kérdés, hogy 14 éves korom óta sokat ülök monitor előtt, ráadásul 19 éves koromig egy 60Hz-es dög előtt döglöttem; mégis, mindenki piszkál, mert nagyon élesen látok... Sörhasam sincs, sőt... A sört nem szeressem (de ezt már írtam), egy Balfi ávíz figyel be az egér mellett... A gép tetején viszont inkább lenne egy pizza... Jelenleg a Kalkulus meg a Diszkrét matek példatár les rám ádáz pillantásokkal...