Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szemüvegem nincs, más kérdés, hogy 14 éves korom óta sokat ülök monitor előtt, ráadásul 19 éves koromig egy 60Hz-es dög előtt döglöttem; mégis, mindenki piszkál, mert nagyon élesen látok... Sörhasam sincs, sőt... A sört nem szeressem (de ezt már írtam), egy Balfi ávíz figyel be az egér mellett... A gép tetején viszont inkább lenne egy pizza... Jelenleg a Kalkulus meg a Diszkrét matek példatár les rám ádáz pillantásokkal... 
Aktív témák
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Adobe Photoshop
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szemüvegem nincs, más kérdés, hogy 14 éves korom óta sokat ülök monitor előtt, ráadásul 19 éves koromig egy 60Hz-es dög előtt döglöttem; mégis, mindenki piszkál, mert nagyon élesen látok... Sörhasam sincs, sőt... A sört nem szeressem (de ezt már írtam), egy Balfi ávíz figyel be az egér mellett... A gép tetején viszont inkább lenne egy pizza... Jelenleg a Kalkulus meg a Diszkrét matek példatár les rám ádáz pillantásokkal...