Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szemüvegem nincs, más kérdés, hogy 14 éves korom óta sokat ülök monitor előtt, ráadásul 19 éves koromig egy 60Hz-es dög előtt döglöttem; mégis, mindenki piszkál, mert nagyon élesen látok... Sörhasam sincs, sőt... A sört nem szeressem (de ezt már írtam), egy Balfi ávíz figyel be az egér mellett... A gép tetején viszont inkább lenne egy pizza... Jelenleg a Kalkulus meg a Diszkrét matek példatár les rám ádáz pillantásokkal... 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szemüvegem nincs, más kérdés, hogy 14 éves korom óta sokat ülök monitor előtt, ráadásul 19 éves koromig egy 60Hz-es dög előtt döglöttem; mégis, mindenki piszkál, mert nagyon élesen látok... Sörhasam sincs, sőt... A sört nem szeressem (de ezt már írtam), egy Balfi ávíz figyel be az egér mellett... A gép tetején viszont inkább lenne egy pizza... Jelenleg a Kalkulus meg a Diszkrét matek példatár les rám ádáz pillantásokkal...