Hirdetés
Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
PapaMaci
üzenetére
Hát ezt mi eddig is tudtuk, de azt most sem, hogy 100 Ft + ÁFÁ -ból (25%) hogy a nyűbe lesz 170 Ft ?

persze értem én, hogy mire gondolsz, csak akadékoskodok. Ugyanis egy dolog a benzin beszerzési ára + haszonkulcson lévő áfa, és egy másik, hogy a jövedéki adóra is ráteszik az ÁFÁt.
Ami azért elég érdekes, nem ?
Legyen a benzin beszerzési ára 100 Ft. + 20 % haszonkulcs = 120 Ft + 107 Ft jövedéki = 327 Ft + Áfa = 409 Ft. vagyis az összes ÁFA = 82 Ft.
Ebből szerintem is különös ÁFA = 107*0,25 = 27 Ft.
Vagyis adózott adó = 27 Ft;
haszon = 20 Ft.
Teljes ÁFA= 82 Ft.
Na szerintem ezeken a dolgokon lehet keresgélni. Ebből most az ÁFA lecsökken .(összérték 4 %-val) (mintám esetzén ez kb. 18 Ft lenne). Még a haszonkulcson is lenne keresnivaló, de hát ugye abankoknál is leszarjuk hogy mekkorát kaszálnak, miért éppen a MOL-nál ne ?
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Hali,
most hallottam Rod Steward számát egy néger énekkarral, egészen egyszerűen elképesztően jó volt, de tényleg, szinte nem vártam ezt ettől az alaktól. Teljesen el vagyok bűvölve... -
rdi
veterán
Hehe nem rossz ez a társaság!

>És szeretem a csokit, meg a zselét és a csokis zselét és a csokis csokiszselét, és még nagyon szeretem csokis csokit, a kimért csokit ,a kimért csokis csokit, a kimért csokis zselét de a legjobban a kimért tejcsokis csokiszselés zselével töltött csokit..< -
-
rdi
veterán
Rosszul tudjátok a hentes manager (!) =
menedzseli a hentest. Hát azért már mégsem járja, hogy egy profi hentesnek ne legyen saját menedzsere!
-
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

-
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na csak föl ne faljon Téged az a mazsola, nagyszájú

-
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor Te még nem zabáltál kétkézre görög vörös mazsolát. Hát az valami mennyei.
Mazsolából én csak a mazsolás - túrós - vaníliáspalacsintát nem szeretem.
Ja és a másik mazsolája mindig mazsolább... -
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor Ö vagy egy nagy mazsola, vagy nem

-
rdi
veterán
válasz
I. Richard
üzenetére
már elértük, amit akartunk

-
rdi
veterán
-
rdi
veterán
A grafikon x tengelyén fel van tüntetve mondjuk az eddig eltöltött napok száma, mondjuk 100 -as bontásban (100; 200;300;400;500 stb).
Mindegyik x hez tartozik egy Y érték, az aktív tagok száma. Hogy a fenébe kellen pontosabban leírni:
mondjuk a 100 napja regisztrált tagok közül aktív 350 fő, a 200 napja regisztráltak közül aktív 340 fő, az ezer napja regisztráltak közül aktív tag 18 fő ...
Arról nem is beszélve, hogy lehetne viszonyszám is az Y tengelyen pl: az összes regisztráltak száma / aktívak száma.
Úgyis excelben csinálod, valdd be...
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))))))))