Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Hat lanpartyn mi is kiterunk neha a hitunkbol es 10 ora cs, mindezek utan egy kiados generals, szoval legalabb 25-26 ora eberseg, de persze kozben cigi, pisike, kakika, hatalmas strategiai megbeszeles, eves, cola fogyasztas rekesz szamra..., szoval nem mint egy elmebeteg, hogy meg csak felsem allt, mostanaban mar idom sincs igazaban annyit jatszani, de oszinten nem is banom..

-
tiv83us
veterán
Mi anno 72 oras Diablo2 partykat nyomtunk fejenket olyan 20l coca-cola tarsasagaban. Kulonosebben nem viselt meg /nem allt le a szive egyikunknek se
/, de azert utana ataludtam egy teljes napot. Ez a manusz szerintem mar alapbol kicsit gyenge es elhanyagolt egeszseggel rendelkezhetett.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/, de azert utana ataludtam egy teljes napot. Ez a manusz szerintem mar alapbol kicsit gyenge es elhanyagolt egeszseggel rendelkezhetett.