Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
jo, ne csinaljunk belole viccet
de akkor aruld mar el, legy szivbes, hogy mi a haborodot tisten nyilaert kell minden aldott reggel bekoszonnod, es este el? (ezt masok is magukra vahatik)
ez nem cset, nem kocsma, nem a sarki fuszeres, ahol az eloado sanyi bacsit, vagy erzsi nenit mar husz eve ismered
ez egy hardverforum - jo tudom, faradtgoz, de altalaban itt is volt celja a beszlegetesnek, nem csak ilyen ''szevasztok, ma is beleszolok, megha nincs is mit mondanom''
a hozzaszolasod tobbi reszet nem kommentalom, mert lathatoan gyerekes, es nem igazan tudod mirol beszelsz (akarmennyire is meg vagy gyozodve rola) -
tildy
nagyúr
Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest