Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Valaki segitsen, mi lehet a baj??!
A netem ketpercenkent leall, teljesen. Mikor megy akkor 60k-200k/s kozott ingadozik...ICQ egyaltalan nem megy, msn csak neha. A weblapok 99%-a nem jon be abszolut, eddig szinte csak a ph! jon be az viszont teljes sebesseggel. A modemen a ''receive'' led szinte folyamatosan vilagit...
Elso gondolat, spyware. Lefutattam egy Ad-Adware-t, talalt ugyan 68 critical file-t, de ezzel a netem semmivel nem lett jobb.
Masodik gondolat. Maga a modem lenne szar /valami markatlan made in turkmenisztan shit.../?
Vagy mi a turo van?
Valakinek tippje? Szolgaltato sem lehet, mert kb 3-4 napja kezdte el ezt es egyre rosszabbodik ugyan, havernak ugyanez a szolgaltato, tokeletes...
Ha valakinek van valami okos gondolta, plz let me know...
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest