Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Na basszus...
Beírom ide, hogy azért jó a szülői háttér, erre vitába keveredek apámmal, mert baszogat. Feltette a ''Mert te mindig okosabb vagy'' c. lemezt (ki ne ismerné). Éppen az a vesszőparipája, hogy nem engedtem begipszelni a lábam a dokinál. Mert hogy én jobban tudom a dolgokat mint a doki.
Hát ezek szerint jobban. Érdemes rákeresni a neten a boka sérüléseire. 6 oldalból kettőn 1 hét fekvő és 5-6 hét járógipszet, kettőn 1 hét fekvőgipszet, kettőn meg 72 órás pihentetést és utána fájdalom fügvényében járkálást tanácsolnak ugyanazon sérülésre (mint ami nekem van). Na most akkor melyik?
Az a baj az ősökkel, hogy túl régen születtek, amikor nem volt szabad kérdezni. Most meg én vagyok a fasz, mert nem hiszek a dokinak. Mellesleg az idő engem igazol, mert ma már bicegve ugyan, de fájdalom nélkül járok.
Úgyhogy mindenki (aki érintett) bekaphatja.
Aktív témák
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali médialejátszót?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest