Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Jóvanna azért mert ez nem ugrott be de akor is tök nem érdekel. Ez van. Az lehet hogy általánosban még tanultam rendesen 4-5 voltam midenből de msot valahogy szarok az eggészre mert minek ha úgyse érdekel meg úgyis elfelejtem mint pl tavaly kémiából bukásra áltam bemagoltam amit kellett sozt átmentem. Következő héten azt sem tom miről volt szó
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz
#3031-re: nemvok tankönyv hogy amit megtanultam meg is jegyezzem. pláne nem az ilyeneket. Akkor tudtam mostanra elfelejtettem
van ilyen
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz