Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Jóvanna azért mert ez nem ugrott be de akor is tök nem érdekel. Ez van. Az lehet hogy általánosban még tanultam rendesen 4-5 voltam midenből de msot valahogy szarok az eggészre mert minek ha úgyse érdekel meg úgyis elfelejtem mint pl tavaly kémiából bukásra áltam bemagoltam amit kellett sozt átmentem. Következő héten azt sem tom miről volt szó
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz
#3031-re: nemvok tankönyv hogy amit megtanultam meg is jegyezzem. pláne nem az ilyeneket. Akkor tudtam mostanra elfelejtettem
van ilyen
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz