Hirdetés
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Szerintem nem személyeskedtem annyira rgb-vel kapcsolatban. Tényeket közöltem. Ugyen nem vagyok orvos, de ahhoz nem is kell diploma, hogy valaki megállapítsa, hogy nála problémák vannak. Az lett volna személyeskedés, ha azt írom, hogy ''hülye f@sz''. Mert bár ez is igaz szerintem, de valóban kicsit sértő lehet. Megkérdezték, hogy mit kell tudni róla, én pedig tényeket közöltem. Mindazonáltal elfogadom a véleményedet, és elnézést!

-
Batman
őstag
Szia Bash!
Asszonypajti megy ki egy kis idora az usa-ba és szeretne venni egy digitális fényképezőt,neten szeretné megrendelni ha lehet.Azért kérdezlek téged mivel kint élsz hátha tudsz adni pár használható címet , ahol érdemes körülnézni és biztosan szálítanak , nem nagy csúszással.
Drágább ha neten rendeli érdemesebb egy üzletben megvenni-e?
Előre is köszi.
üdv
Batman
Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciókamerák
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Assetto Corsa EVO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest