Hirdetés
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
a baj sosem kell jön magától
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én meg mostanában reggelente ill. napközben nem vagyok... este is csak fel-fel nézek... belefáradtam - de talán nem is gond - h este itt hagyom és amikor újra feljövök 300 posttal több van, és nincs erőm elolvasni... pedig jó lenne olvasni, h kivel éppen mi történik mint régebben, amikor mesélted, h éppen mi a helyzet a cégnél ill. még pár ember... de a topic nagyon elment csetbe mindenki itt beszéli ki a dolgait a válaszhsz- közt nem telik el 2 perc sem... kicsit lehangoló... de talán velem van a gond - megint szentimentális vagyok - így, már nem érdekel...
belefáradtam abba, h tizenévesek ugrálnak itt, h övék a világ és megsértődnek ha az ember leoltja... én sem vagyok egy matuzsálem, de talán máshogy neveltek, más az életfelfogásom és tudok olvasni... sőt még értelmezi a szavak között fentálóó konteksztust is - hű ez most tudományos volt, de csak azért, h igazoljam a felsőbbrendűségem
- ők meg csak írnak, és írnak..
Forrest Gump-ot idézve zárnám soraim: Ha valaki azt mondja rád, h az a bajod, h tudatlan vagy és levert, csak annyit mondj: ''Nem t'om és szarok rá.''
Gambit-nak üzenném: Felejtsd el, hogy ''Ne dühöngj és simítsd el!'' Ha tényleg dühös vagy, csak rajta taposd szét a szemétládáját. szintén F.G. idézetoldy
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD FX
- Építő/felújító topik
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- ők meg csak írnak, és írnak..