Aktív témák
-
ehh
csendes tag
az elején még, én is írtam egy-két rövid, értelmetlen hozzászólást minden témába, az első pár napban volt olyan, hogy egy napon 5 használhatatlan topicot nyitottam (szétkentem egy szúnyogot a monitoromon; már csak 8-an vagyunk ide mindenki! stb..).
nem azért, hogy a hozzászólásaim számát növeljem, hanem azért, mert még nem fogtam fel azt, hogy a fórumot nem erre találták ki. ezért elnézést is kérek mindenkitől és nagyon szégyellem, de több ilyen már nem lesz.
azoknak akik a hozzászólások számára mennek:
-mit értek az godlike besorolással, ha senki nem vesz titeket komolyan? -
keopsz
HÁZIGAZDA
Ez addig fog menni, amíg totál le nem süllyed a fórum színvonala. De ezt nem szeretném. Elképzelhető, hogy komolyabb moderálást fogunk bevezetni, gondold el, - minden személyeskedés nélkül, a nevezettekkel semmi bajom alapvetően - hogy levonnád az utóbbi hetek hozzászólásaiból mondjuk Holdét. Lehet, hogy x hozzászólással kevesebb lenne, de mégis, jobban működne minden. Hold, semmi problémám veled, de ha ezentúl összefognád a mondanivalód, és a való életben is keresnél magadnak beszélgetőpartnert, az jó lenne. Emberek, ez egy hardver fórum, trécselni el kell menni sörözni, barátokhoz, barátnőkhöz!
Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest