Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Még egy ilyen gyengusz filmet mint a tegnapi hangyás...mamám! Tényleg hangyás lettem a végére, jaj :DDD
Nézem postám, mit látok? Egy mocskos spam valahogy átbújt a yahoo spamguardján. Helytelen :(( -
Nimrod
addikt
Mivel ez is fáradt gőz, ezért ki is eresztem.
Ma reggel go to Bécsi út, tanrend szerint lenni óra. OK. Lenni összesen 3-as a 130 főből. OK. 8 óra. Úgy is maradtunk. Na mondom itten nem vala semmi ma, go pick up index. Beanni 3 jegy befirkantására, mondani oszigóré, hogy elég lett vóna egy lapra írni az igényt (merthogy a zetelén meg külön-küllőn kérik), de ezt még leadáskor mondta. Csekkolom jegyeket. Egynek lábakelt, nemtuggya, mi lett az eredménye. OK. Jövök ki, guck mal részletesebben, hopp egy kimaradt. Go back. Mondani lenni problemo, merthogy nem lenni beróva egy jegy. Nézi, mongya, hogy efelejtette, oszt ott volt egymás mellett az összes igénylőlap.
JÁJ!!!
SÉRÜLT!!!
:( -
Nimrod
addikt
Hát még nekem milyen fárasztó. Megen meg kellett csinálnom az irodaautomatizálási házit, mert ezek a fafejek a suliban elkutyultak, a vizsgám meg relatíve jó lett, de ez is kőne hozzá.
Most meg itt várok és nézek mint a moziba, mert várom Jegest a MEO-ra.
Duppaduppaduppéééééé! :) -
Nimrod
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nem illik támadni valakit úgy, hogy nem tud védekezni. Engem sem kedvelt mindenki eleinte (szerintem most se) :o
-
Nimrod
addikt
Valaki elmagyarázná nekem ezt a Hold-dolgot, mert valamiről anno lemaradtam.
-
Nimrod
addikt
Tuggya valaki, hogy az első voodoo-knak milyen volt a sinük?
-
Nimrod
addikt
GDF-esek help! Mikor szoktátok leadni a második félévre az indexet? Csak azé, merhogy tuggyam, meddig kell levizsgáznom nomeg javítgatnom.
-
Nimrod
addikt
Én meg jövő héttől kezdek intenzívebb tanulásba, szal akkortól nem leszek :(
-
Nimrod
addikt
Ma harapós a baglyunk :)
-
Nimrod
addikt
Sajnos tényleg nem vicces, de mond meg őszintén: mi a fenét tehetsz, ha elszáll? Max. viccelsz, fő az optimizmus alapon.
Újabban annyi gáz van, meg utólagos bejelentés, amit próbálnak kozmetikázni, hogy ajjaj. Ha valami tényleg nagy gáz lenne, akkor már úgyis csak későn tudnánk meg. Sajna ez van.
Létezne ugyan más alternatíva is: Paks closed, vízi (Bős) + szélerőmű + geotermikus (ilyet asszem akartak is valamerre kis hazánkban) + nap open. -
Nimrod
addikt
Legális cheat :DDD
-
Nimrod
addikt
Bár most, hogy mondod, itt egyre világosabb van :DDD
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Bagoly mondja pingvinnek, hogy nagyfejű.
:)) -
Nimrod
addikt
Nem akartam a következő kérdésnek egy új topicot nyitni, mert itt is elfér :)
Van egy 80 MHz-es procim, 4 V-os. De most van egy 100 MHz-es proci, ugyanolyan foglalattal, viszont ez csak 3 V-os. Kell e valahol állítanom a feszültségen és hogy? BIOS-ban biztos nem, mert eléggé kiismertem már a WinBIOS-t. -
Nimrod
addikt
Én meg külön topicot nyitottam, mert nem láttam sehol, hogy vita lett volna erről a vanPHnincsPH-ról.
Törölné valaki azt a topicot (mi vót má megen vagy mi)?
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest