Hirdetés
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Figy James: Holdnak volt lehetősége bizonyítania azt, hogy nem olyan, mint amilyennek a rendőröket az előítéletek alapján gondoljuk. Mutathatott volna valamit az intellektusából, a humorérzékéből, az empátiájából -és ha így lett volna, biztos vagyok benne, hogy még Rog is szívesen beszélgetett volna vele. Ehelyett 30 vagy 300ezerszer elmondta Emvy és mások is, hogy fogja vissza magát, ez itt nem HoldFórum, próbáljon meg kicsit ontopic lenni, stb. Nem tette, csak erőltette önmagát... Ugye érted, mire gondolok?
Egyébként semmi bajom a rendőrökkel, meg a katonákkal sem. Én is voltam katona, a rokonság egyik fele most is az. :D
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VGA kibeszélő offtopik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fotók, videók mobillal
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs