Hirdetés
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Off-off..
Muszáj leírnom. Tisztára meg vagyok bolondulva. Éreztetek már olyat, hogy egyszerűen nem tudtok kiverni a fejetekből egy gépbővítést? Ma délelőtt láttam egy jó ajánlatot, és azóta egész nap ez jár a fejemben. Van pénzem rá, de valahogy mégsem akarok gépre költeni, és folyamatosan ezen rágódom, és próbálom a fejemből kiverni. Alaplapot, procit cserélnék, a mostani ecs s462-es nf2 lapról + duron 1600-ról egy nf3 250-es asus sk8n-re + s754-es sempron 2600+-ra. A helyzetet tovább tetézi, hogy a régi lap sulinetes, ha veszek másikat helyette, a régit ugye nem adhatom el (vagy mégis
). Igazából nem is játszom rajta, amivel igen, arra elég a mostani 9200-es, meg megteszi ez a jó kis gép úgy általában, csendes is, (most vettem bele halk hűtőt), bár videokódolásra már jobb hasznát venném az utódnak.
Nem tudom kiverni a fejemből a dolgot. Ilyenekkel próbálom magam lenyugtatni, hogy mi van, ha nem fog menni az új sempron übertuningja, nem éri meg a +20K-t,meg újra kellesz telepíteni a rendszert, hosszútávon zsákutca az s754 platform, hangosabb lesz a hűtője, tobbet fog fogyasztani valamivel (+áramszámla), ha eladom az alaplapot, akkor lebukok vele... stb. stb.
Aztán eszembe jut, hogy jól kihúzom a lelkét is, és az milyen jó lesz nekem.
Mire ezt leírtam, kicsit lenyugodtam, megérte.
Nem vagyok ám ilyen mindig, egy-két évente jön rám hasonló roham, és akkor általában gépátépítés van.
Köszi hogy meghallgattatok.
Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Igazából nem is játszom rajta, amivel igen, arra elég a mostani 9200-es, meg megteszi ez a jó kis gép úgy általában, csendes is, (most vettem bele halk hűtőt), bár videokódolásra már jobb hasznát venném az utódnak.