Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Mikor én op lettem, nem volt jelen egy sem, feladták/megunták, nem tudom. Nem volt help, mikor op kellett, gond volt. Én kb 1 éve voltam ott, mint spíler, és végülis beajánlásos, szavazásos, egyetértéses alapon én lettem. Akkoriban voltak dion opok, velük együtt jó volt, meg a társaság is más volt. Nyugisabb volt minden, tényleg játék ment. Na mindegy, erről órákat lehetne mesélni

Magam helyett/mellé 2 okból nem választok/ajánlok senkit:
1. Nincs erre alkalmas ember, aki azzal kezd hogy op akar lenni, azzal valami nem kóser.
2. Nincs az a barom, aki elvállalja ( mert aki alkalmas lenne rá, az vágja a szitut ).
Én is csak azért vagyok még, mert nem akarom feladni, meg reménykedek valami csodában. Van azért még hálás, normális user is, jópár. Csak kötözködő, mindentudó hülyegyerek sajna sokkal több, és egy bolond százat csinál, mint tudjuk. Ha egy ilyen megszólal, egyből fél órás melót ad nekem. Minimum.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Android játékok topikja
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest