Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Mikor én op lettem, nem volt jelen egy sem, feladták/megunták, nem tudom. Nem volt help, mikor op kellett, gond volt. Én kb 1 éve voltam ott, mint spíler, és végülis beajánlásos, szavazásos, egyetértéses alapon én lettem. Akkoriban voltak dion opok, velük együtt jó volt, meg a társaság is más volt. Nyugisabb volt minden, tényleg játék ment. Na mindegy, erről órákat lehetne mesélni

Magam helyett/mellé 2 okból nem választok/ajánlok senkit:
1. Nincs erre alkalmas ember, aki azzal kezd hogy op akar lenni, azzal valami nem kóser.
2. Nincs az a barom, aki elvállalja ( mert aki alkalmas lenne rá, az vágja a szitut ).
Én is csak azért vagyok még, mert nem akarom feladni, meg reménykedek valami csodában. Van azért még hálás, normális user is, jópár. Csak kötözködő, mindentudó hülyegyerek sajna sokkal több, és egy bolond százat csinál, mint tudjuk. Ha egy ilyen megszólal, egyből fél órás melót ad nekem. Minimum.
Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest