Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Olyan jó újra látni, hogy itt van Gambit. De azért kibírtam nélküle is.

(remélem olvasod..) -
MarKoo
addikt
Végre hazajöttem. Olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt összeesek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Az ip címe nem egyezik. Szal....
A másik: Bővebben: link - Kértelek szépen nem egyszer. Majd ha látom hogy kezdessz normálisan viselkedni.... Sajnos nagyon visszatért a régi éned. -
MarKoo
addikt
Ha már a baleseteknél tartunk. Nekem kétszer volt eddig olyan érzésem, hogy most valakinek vége. Egyszer amikor 240-vel jöttem fatherral az autópályán és előttünk egy mikrobusz durrdefektet kapta nekicsapódott a szalagkorlátnak. Akkor szerencsére nem történt semmi (velünk) köszönet a rutinjának, no meg a blokkolásgátló is rájátszott azt hiszem.
A másik pedig amikor bátyámmal elütöttünk egy srácot és azt néztem ahogy 60-70km/h-val közeledünk felé és nem tudunk semerre se menni csak egyenesen, de szerencsére csak a visszapillantó tükörrel csaptuk el. Annyit hozzátennék, hogy be volt rugva + még drogozott is és előttünk majdnem egy busz ütötte el, de éppen hogy kilépett előle. -
MarKoo
addikt
Nos takarítottam, remélem nem haragszotok. Folytatódhat az off.
-
MarKoo
addikt
Úgy gondoltam benézek ide is. Megnézni a ''kajám''.

-
MarKoo
addikt
Hülye.

Bash nagy szeretetnek örvend: Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nekem még mindig nincs... -
MarKoo
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nagyon tetszik, főleg ahogy azt mondja ''Pocak''.

-
MarKoo
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
''Tomi, gyere be a bokorba''
''Én válaszottam ki a helyet, a legrejtekesebbet''
Nagyon aranyos.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Ezt hallgassátok meg: Bővebben: link
Én leestem a székről.
-
MarKoo
addikt
Holnapra előadást kellett volna csinálnom Bill Gates-ről, de mivel csak angol cuccot találtam úgy döntöttem nem szenvedek vele, így maradt K. Mitnick.
Kíváncsi vagyok a tanár képére amikor benyögöm a nevet.
Bill Gates bácsiról pedig lefordítom azt amit találtam és kirakom valahova magyarul, mert már más is kereste. -
MarKoo
addikt
Vagy a RING-ben - Bővebben: link, vagy sehol.
Túl sokat lovagolsz ezen a témán.... -
MarKoo
addikt
Ó mily megható. A boci szereti Killer-t.
Adjatok egy zsepit.
arlyomoK fordítva a szót, szólni fogok neki, de én már nem csinálom a vga.nfo-t. Igazság szerint nem is raktam ki sok minitesztet, csak tartottam rudi helyett a frontot, amíg nem volt itthon, vagy más dolga volt. -
MarKoo
addikt
Bezártam a ''A ph! leg-jei szerintetek?'' c. topikot és én lettem a LEGszemetebb moderátor. Mind1, már I_Am is megkapta ami jár.
-
MarKoo
addikt
Nos megírtam az angolt és annyira tényleg nem volt vészes. Kicsit ki voltam tegnap borulva - mint a bili, és ezért idegesítetett a sok tanulnivaló.

-
MarKoo
addikt
Itt vannak a képek:
Bővebben: link
Bővebben: link
Ezt ma csináltuk meg és holnap írunk és a drága még házit is adott, amit megnéz és ha nincs kész, akkor húzza a hülye striguláit. Picit nagy lett, szóval bocsi érte.
-
-
MarKoo
addikt
Hidd el nekem, hogy sok esetben nem butaság. Én például ált. suliban amikor kitűnő voltam, sose tudtam volna elképzelni, hogy lesz 1-esem. Aztán történt valami... és onnantól kezdve megutáltam az egész sulit és néha mindenkit. És most angolból nagyon szarul állok, nagyon nagyon... Holott a nyelvvizsgát fontolgattam annyira szerettem és ment, de teljesen elment az a kis szorgalmam is ami volt.....

Szóval linkség, vagy valami komolyabb.. -
MarKoo
addikt
Én se kínlódnék ha nem ilyen baromság lenne, hogy kiad egy lapot 30 mondattal és általában 70 szóval, fordítsd le, leellenőrizzük majd írunk belőle. És én nem fogom neki szórul szóra beseggelni, ha nem jó ha a saját szavaimmal mondom el értelmesen akkor nem tud érdekelni. A tanárok 20%-át el lehetne küldeni a ..... Ha egy tanárnak nem tűnik fel hogy 36 emberből 34 1-est ír (pedig kemény suli), akkor sajnálni tudom.
-
MarKoo
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én meg szorítok, hogy a rohadék tanárom holnap ne jöjjön suliba, vagy ne irassa meg a dogát. Holnapra csupán 36 mondatot, és kb. 70 szót adott fel és ebből írunk is. Amikor mondtuk, hogy műszaki ábrázolás és képfeldolgozásból írunk, anyagismeretből felelünk (mondjuk ez minden órán így van), matekból 4 oldalt kellene megtanulni és akkor a kémiát még nem is mondtam - pedig már most félek, hogy a tanár kihív-e a 4 ''önkéntes'' jelentkező közé és még töri is lesz, de oda elég a rizsa
, akkor azt mondta, hogy őt az k*rvára nem érdekli. Rendes tanár ugye? És ha még egy szar jegyet bekapok angolból.... -
MarKoo
addikt
Nekem is van ellenszerem - bár ez olyan esetekre, ha a főnökkel van gond: Bővebben: link
-
MarKoo
addikt
A beszélgetés ismét folytatódik. Csak itt, csak most, csak nektek.

OFF TOPIC 17: Bővebben: link
OFF TOPIC 16: Bővebben: link
OFF TOPIC 15: Bővebben: link
OFF TOPIC 14: Bővebben: link
OFF TOPIC 13: Bővebben: link
OFF TOPIC 12: Bővebben: link
OFF TOPIC 11: Bővebben: link
OFF TOPIC 10: Bővebben: link
OFF TOPIC 9: Bővebben: link
OFF TOPIC 8: Bővebben: link
OFF TOPIC 7: Bővebben: link
OFF TOPIC 6: Bővebben: link
OFF TOPIC 5: Bővebben: link
OFF TOPIC 4: Bővebben: link
OFF TOPIC 3 (terminated): Bővebben: link
OFF TOPIC 3: Bővebben: link
OFF TOPIC 2: Bővebben: link
OFF TOPIC: Bővebben: link
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és ha a cikk célzás akkor ja.