Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
A héten leadtam egy rendelést egy számítógépre egy cégnél.
Mivel 3 K-val olcsóbb volt, IDE-s vinyót kértem bele (cégnek lesz a motyó, mondom legyünk költséghatékonyak, amennyire csak lehet...)
A lefaxolt rendelésbe megszokásból beleírtam: Samsung 80 GByte PATA
Felhív a csákó, hogy akkor egyeztessünk, mondom jó, erre mondja, hogy akkor rakna bele még egy HDD-hűtőt (Samsung vinyóra hűtő...
) a SATA-s vinyóra, mert, hogy biztos elírtam, vagy mi a faxban és az a PATA biztosan SATA-t akar jelölni... (ergo lehülyézett valamilyen szinten) mondom nem, PATA = Parallel ATA, nem értette, mondja, hogy az IDE
Na erre mondtam, barátom, akkor rakjál bele SATA-s vinyót, azon ne múljék... de nehogy már jobban értsek hozzá, mint aki ilyen helyen dolgozik, meg ezzel foglalkozik...
jó-jó egy ilyen hülyeség, fasság dolog, amivel bárki tudna májerkodni, meg minden (hogy ismer két mozaikszót HA-HA-HA), de akkor is zavar... ennyit a hozzáértésről...
Elmentem a gépért, a pluszban megbeszélt flopimeghajtó (mert, hogy mivel PATA vinyót kértem bele, tök fölösleges volt, de mivel útközben SATA-ra változott + ABIT NF7-S, toltam hozzá egy flopit) nem volt beszerelve, mondom majd beszerelem én.
Kinyitjuk a gépházat, hatalmas kábelrengeteg, össze-vissza minden, hát én ilyen munkát biztosan nem adnék ki a kezemből, szarul megcsinálva... mondom faxa, szedhetem szét és rakhatom össze újra, magha jó...
most ezt nem rosszindulatból írtam le csak zavart, hogy hülyének néztek a PATA-SATA miatt...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a SATA-s vinyóra, mert, hogy biztos elírtam, vagy mi a faxban és az a PATA biztosan SATA-t akar jelölni... (ergo lehülyézett valamilyen szinten) mondom nem, PATA = Parallel ATA, nem értette, mondja, hogy az IDE