Hirdetés
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Lenne egy kérdésem, topicot nem akartam ezért nyitni, ráadásul nem is hw, szal ide teszem fel:
Lóvét akarok utalni egy számlára bankon keresztül úgy, hogy nem számláról számlára, hanem én odaadom a pénzt, aztán utalják. Életemben nem csináltam még ilyet, ezért hülye fejjel bementem a Raiffeisen Bankba, ami nem messze van tőlünk, majd vettem egy kézpénzbefizetési papírost, aminél viszont elakadtam. Nekem van egy xxx-xx-xxx-xxxxxxxx -es számlaszám a kezemben, ott meg valami teljesen más rublikaelosztás volt. Az oriási tömeg miatt nem nagyon tudtam megkérdezni valamelyik ''pultost'', hogy akkor hogyis van ez, ezért inkább eljöttem, tudom, hogy hülyeség volt, de ez van.
Tehát kérdem én, hogy akkor én ott nem tudok utalni ilyen számlára? Vagy hogyan is kell utalni ilyen módon?
Nagyon láma kérdés, de életemben nem voltam még bankban, ezért kérdem
Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest