Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Lenne egy kérdésem, topicot nem akartam ezért nyitni, ráadásul nem is hw, szal ide teszem fel:
Lóvét akarok utalni egy számlára bankon keresztül úgy, hogy nem számláról számlára, hanem én odaadom a pénzt, aztán utalják. Életemben nem csináltam még ilyet, ezért hülye fejjel bementem a Raiffeisen Bankba, ami nem messze van tőlünk, majd vettem egy kézpénzbefizetési papírost, aminél viszont elakadtam. Nekem van egy xxx-xx-xxx-xxxxxxxx -es számlaszám a kezemben, ott meg valami teljesen más rublikaelosztás volt. Az oriási tömeg miatt nem nagyon tudtam megkérdezni valamelyik ''pultost'', hogy akkor hogyis van ez, ezért inkább eljöttem, tudom, hogy hülyeség volt, de ez van.
Tehát kérdem én, hogy akkor én ott nem tudok utalni ilyen számlára? Vagy hogyan is kell utalni ilyen módon?
Nagyon láma kérdés, de életemben nem voltam még bankban, ezért kérdem
Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest