- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ez az, hogy nem tudom, hogy mire kéne mennem, és egy hónapom van körübelül leadni a cuccokat. Infót meg közgázt nem szeretnék, de más szakot nem nagyon láttam így hirtelen, ami tettszene.
Pesten azért nem szeretnék, mert az itteni nyugodt élet egyaz, hogy hiányozna, másrészt meg az, hogy ott állandó a nyüzsgés, meg úgy általánosságba minden másabb. Meg ki nem bírnám, hogy hetente másfél napot vagyok itthon. De ha miskolcra nem vesznek fel (amire nagyonnagyonnagy az esély, hogy nem), akkor a legjobb döntés pest lenne, mert nem kellene plusszba albérletet fizetnem a rezsi mellett, és az már egy plussz indok. Meg aztán ott van 1-2 ismerős, meg rokon, ami mégegy indok. De holnap vagy vasárnap átnézem a könyvet, hogy hova tudok jelentkezni.
Tudom, hogy nem mind1, hogy hol szerzem a diplomát. Rangsorokat meg nemigazán tudom, sose volt még felsőoktatási jelentkezéssel dolgom
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest