- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ez az, hogy nem tudom, hogy mire kéne mennem, és egy hónapom van körübelül leadni a cuccokat. Infót meg közgázt nem szeretnék, de más szakot nem nagyon láttam így hirtelen, ami tettszene.
Pesten azért nem szeretnék, mert az itteni nyugodt élet egyaz, hogy hiányozna, másrészt meg az, hogy ott állandó a nyüzsgés, meg úgy általánosságba minden másabb. Meg ki nem bírnám, hogy hetente másfél napot vagyok itthon. De ha miskolcra nem vesznek fel (amire nagyonnagyonnagy az esély, hogy nem), akkor a legjobb döntés pest lenne, mert nem kellene plusszba albérletet fizetnem a rezsi mellett, és az már egy plussz indok. Meg aztán ott van 1-2 ismerős, meg rokon, ami mégegy indok. De holnap vagy vasárnap átnézem a könyvet, hogy hova tudok jelentkezni.
Tudom, hogy nem mind1, hogy hol szerzem a diplomát. Rangsorokat meg nemigazán tudom, sose volt még felsőoktatási jelentkezéssel dolgom
Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest