- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Anaqer!
és mindenki másnak, akit érdekel
Történt még elég régen, lehet, hogy nem is voltál még akkor aktív tagja a fórumnak, de azoknak, akik ezt most olvassák, biztos, hogy javarésze nem volt az....
Szóval ha emléxetek még Pupákra, akkor talán ismerős lehet a dolog. Pupák ugyanis nyitott egy eszement hangvételű topicot, mert valaki belebarmolt az aláírásába, kérdés nélkül. Egyrész, akkor még nem volt divat csak úgy aláírásokat rövidíteni figyelmeztetés nélkül, ezért aki ezt megtette, hibázott. Másrészt Pupák igen mocskos móson fejezte ki gondolatait. Summa summarum, banolták.
Volt nekem egy második nickem is, mivel jobbnak láttam, ha egyes általam elmondott dolgokat azok az emberek, akik személyesen ismernek, nem kötnek hozzám. Épp azzal a nickkel voltam bejelentkezve Pupák topicjába, és kb. 5 hozzászólást engedtem el. Egy részük kérdés, más részük kérés - hogy ugyan má adjanak még egy esélyt ennek a szerencsétlen Pupáknak.
Ehhez hozzátartozott az is, hogy az én (egyébként 1 soros, és tökéletesen alapszabály-kompatibilis) aláírásomba is beleírt egy házigazda. Azonnal jelszót váltottam (hátha mégse házigazda szórakozott, hanem vki kitalálta a jelszavamat) , majd szóltam, hogy ezt nem kéne. A válasz újabb aláírás-átírás képében ért utol. Még ezt is európai módon reagáltam le, viszont továbbra is próbáltam Pupáknak kérni egy esélyt.
Ekkor jelent meg Parci és - tippen szerint kb. a hozzászólások 10%-ának elolvasása után (ha elolvata volna az egészet nem bannolt volna) - bannolt egy pár tagot. Köztük engem is. Ezekután írtam neki levelet, leírva, hogy mi is történt, és hogy szerintem igazságtalan volt, és találni kellene valami megoldást. Erre kb. annyi volt a válasza, hogy a megoldást keressem meg egyedül. (kvázi le vagyok szarva)
Tanulság: a házigazda és a moderátor is ember, így ő is tévedhet, és néha még a hibáját se ismeri be...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- További aktív témák...
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition & TH8A váltó egyben (PC)
- ASUS ROG Ally X
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest