Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ez az aláírás szimplán a suttyó-koromra emlékeztet. Azért van. Ti nem járkáltatok legynel/KGST piacra a haverokkal?
Mekkora menő dolog volt, amikor kigyűjtötted az összes török Turbórágóból a kocsiképeket!!! Én be is ragasztottam őket 1 füzetbe, talán megvan még a padláson...
''benjir gücü...''
Volt hogy 8 turbórágót (ami nem kicsi) rágtam 1xre, volt vagy 3 centi átmérője, ha kvázi gömböt rágtam belőle. Természetesen már akkor is alkudtunk az árusokkal, és hétvégenként a 10 forintosokba mérhető zsebpénzünket Turborágókra és ''Náltrádőr''ökre költöttük (Knight Rider, csak akkoriban még oroszt tanultuk, így nem tudhattuk.).
Suli előtt cserélgettük, és dicsekedtünk vele, ha volt olyan, ami a másiknak nem.
Persze aztán ezek az idők is elmúltak.
Vándámmpólóról és Tibicsokiról majd később... Márha érdekel valakit!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
ha jol sejtem, ez is olyasmi, amivel mi szorakoztunk - szakkozepben a bufesneni neha kezdett megorulni, mikor kertuk tole a kovetkezoket
tibicsoki-rizseshus, turboragos kenyer, szandokanos polo (volt meg, de csak ezekugranak be, ezek is csak Agyasima alairasa miatt
)
es annak ellenere, hogy ez eveken at ment, nem volt hajlando beszerezni egyiket sem
(
)
arrol viszont fogalmam sincs, hogy mibol erednek
Aktív témák
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Arc Raiders
- Blu-ray lejátszók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- BestBuy ruhás topik
- Dell notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
(
)