- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 12
- (téma lezárva)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Hm. Én meg tele vagyok, mint a duda. Most jöttem be a grillezésből. Nyami. :D
(Hja és már kopasz is vagyok) -
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Már a Digitális képeim topicban is feltettem a kérdést, de ott mindenki elsiklott felette.
Mi a módja annak, hogy egy Fuji s602es digitális fényképezőgépre valamilyen szűröt tegyek? Kell egy közgyűrű, ha igen, milyen? Amennyiben nem, akkor milyen méretű szűrő megy rá? -
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Westlake-nek: valamelyik topicban kérdezted, hogy mi az a mobil adattároló. Hát ilyen: [L]http://www.greenfoto.hu/index.php?menu=0&item=87[/L] :D
Mondjuk én kijelző nélküli változatot hajtok éppen. -
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Tom&Jerry a legnagyobb. :D
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Tudja valaki, mekkora volt a jegybanki alapkamat 2003-ra vetítve?
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Szerintem a képre szavazunk. :D
(Ne mindig csak a szád járjon, ''dolgozz'' is) -
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Talán olvasd vissza eme ''díszes'' topicot!
Igen, ha önfeledt csevejt kezdtek, azért mindenképpen. Hiszen a PH! még mindig nem chat és nem is játszótér. Hanem egy nyilvános fórum. Ha egymással szeretnétek beszélni, akkor annak számos módja van. (e-mail, telefon, SMS, elmentek sörözni...). De itt senki nem kiváncsi gyermekes viselkedésetekre, zrikálásotokra és már mindenkinek
nagyon elege van belőle... -
Som@
őstag
''szerintem a _volkovy_, alvin, divot, westlake negyest orokre altiljak a moderatorok egymastol :DD
MOD: negyunk kozul mindig csak egy ember lehet aktiv a forumon ;]''
Ez valóban így is lesz. Mint atus is mondta, feketepont. Nálam az utolsó. Következő esetben figyelmeztetés nélkül ban lesz! És ha nagyritkán, akkor most komolyan beszélek. -
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Ne kezdjétek megint ezt a baromságot! :(((
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Egyébiránt nektek is lassú a PH! vagy csak nekem merül a notimban az akksi?
Mert akkor uzsgyi, megyek delejért. :D -
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Ne kezdjétek megint! :(((
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Ez engem inkább elszomorít. Dehát mit tud tenni az emberfia? Én az eset óta inkább már óvatos vagyok, mint láthattad...
Amúgy pedig csak halkan jegyzem meg (ezt már természetesen nem neked kamikaze boci), hogy van nekünk egy Ring topicunk. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17888&arc=f[/L]
Ott lehet keménykedni. :) -
Som@
őstag
Köszi. Mostmár tényleg jól jelenik meg. :P
-
Som@
őstag
Neked mennyi soros az aláírásod? :U
(Félve kérdezem, mert múltkor is kiderült, hogy nekem jelent meg Mozilla alól 4 sorosként valakinek az aláírása. Én meg jól rászóltam. :B )
Szóval akkor mennyi az annyi? -
Som@
őstag
Engem speciel annyira nem zavar, amit műveltetek az éjjel, csak akkor hogy a fenébe várhatjuk el a többi fórumozótól, hogy ne chatnek és játszótérnek tekintsék a PH!-t, ha Ti ezt csináltátok? :U
Következetesség? Persze. De mint már valaki említette, 100 hozzászólást nem fogunk kitörölni...
Máskor egy kicsit okosabban! :P
(Én is szeretek ökörködni, de akkor inkább felmegyek a #prohardver chatre és ott tombolom ki magam. :D ) -
Som@
őstag
Mikre bukkan az ember: kis világ lapszemle. :D
[L]http://www.newseum.org/todaysfrontpages/[/L] -
Som@
őstag
Akit esetleg érdekelnek az FBI nyilvános aktái.
[L]http://foia.fbi.gov/[/L] -
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 12
- (téma lezárva)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- E-roller topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest