Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hú, köszi. Akkor nagyjából eltaláltam (a műszerfal-lámpákat).
A Töltés nem azt jelzi ha nem müxik a generátor (nem töltődik az aksi)? Wartburgban legalábbis azt jelentette, nem pedig hogy kimerült... ha kimerült azt már kár jelezni, magamtól is észreveszem ha nem indul be a kocsi :DDD
Olaj/benzinkifogyott lámpák akkor úgy kéne működjenek ahogy én is gondoltam, de nem teszik :)
Szóval a felkiáltójeles azt jelzi ha a kocsi hátulján nem jó vmelyik féklámpa. A TAIL-L meg ha a hátsó helyzetjelző szar. Ugye?
(Húúú, ejnyebejnye, az ''ablakmosó cucc kifogyott''-at kihagytad :) Mondjuk az csak azt jelentheti sztem :) )
De a felkiáltójeles mellett a másik legfontosabbat még mindig nem tudni, továbbra is rejtély: mi az a ''lábad_a_pedálról_leveszed!'' lámpa? Valaki nem tudja véletlenül? ...Emvy? :)
Illusztráció:
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest