Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
válasz
jakobkacsa
üzenetére
en meg most epp hivatalos emailt fogalmaztam, es a forum utan atvaltottam no ekezetre, valahogy furcsa volt :F :D
meg azon rohogtem meg jot, h (reg irtam hivatalos levelet) a mailkliensem a Jeno vezeteknev lattan bedobta a template levelet ''Hello jeno'' - na gondoltam, nem tuti, h jol ki fogok ebbol keveredni, ha ez igy marad :) -
válasz
jakobkacsa
üzenetére
jeee, elertem a 6k-t? na, eladom a gepem, kesz. :D
ize, /me nemszeret ekezet. felesleges. -
válasz
jakobkacsa
üzenetére
En is igy hasznaltam sokaig, viszont mostmar nem olvasok, csak hozzaszolok. :)
-
Baze, mindenki ilyenkor lép le, amikor én feléledek. :D
Vagy kezdek bekattanni a vizsgaidőszaktól? :) -
Otosom lett a lentebb idezett targybol. :D
kiraly. :)
-
03:00 és 06:30 között senki nem ír nekem emailt.
Nemszeret senki :O :DDD. -
válasz
Panther
üzenetére
Panther, a hétfői vizsgáról hétvégén nem jelentkezhetsz le, szóval tökmindegy.
Úgy kell csinálni, hogy a vizsgára odamész, és szólsz a tanárnak, hogy nem szeretnél vizsgázni, csak nem tudtál lejelentkezni. Személyesen az esetek 99%ában működik a dolog, sőt, egyszer elaludtam, és valaki más szólt - semmi gond nem volt. -
Csak a teljesítés, de nem tudtam teljesíteni a maximumot, az 280 km lett volna. Hozzá kell tenni, hogy életem első versenye, és a 200 km az 140el több annál, amit valaha egyben mentem (persze a 60 az terepen volt). A bicikli fantasztikus volt, merevvillával és slickekkel a montiból sikerült egy 8.5 kg körüli speedert varázsolni.
-
Én most rohadt éhes vagyok, koszos vagyok, de leültem és nincs kedvem felállni. Ja , eyg sört azért ittam, azon kívül egész nap csak csokit (nem csokis csigát) toltam, meg innivalót. Úgy vásároltunk be tnap, hogy mi az, aminek a kalória/ár/gramm aránya a legmagasabb. Szóval sznikersz, szőlőcukor, müzliszelet, ezt nyomtam. Fél liter folyadék+ egy nutellás zsömle+1 müzliszelet/60 km, 100 km után már 20 kmenként egy szőlőcukor, hogy tartsa a lelket. A helyzet, h egyébként az izmok még bírták volna, de a bal térdem 175 km-nél bemondta az unalmast, úgyhogy abba kellett hagyni 200-nál, pedig nagyon akartam a 230-at.
-
Ma voltam Velencei-tó-kerülő bicajosversenyen (teljesítménytúrán). Jelentem, 196 km ott helyben, +35 a nap folyamán máshol. Jelentem, szét vagyok esve. :D
Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ASUS routerek
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- További aktív témák...