- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Újabban egyre több olyan új user tűnik fel a PH!-n, akik láthatóan valamelyik cég elkötelezettje. Általában (100% :D) hölgyemények az illetőek, s tapintatosan, de egyértelműen reklámozzák az adott céget a fórumon. Nem nyitnak saját topicot, már megnyitott topicba szoktak beleszólni. Érdekes módon nem kis cégekről van szó, hanem elég nagyokról..Hogy őszinte legyek, nekem nagyon az az érzésem van (bár lehet, hogy én vagyok túl negatív), hogy nem arról van szó, hogy xy ide tévedt a fórumra, s ha már ő zx cég alkalmazotta, akkor szólt róla egy pár sort...ha erről lenne szó, akkor nem csak olyan hsz-eik lennének, amikben ''reklámoznak'' :( Ugyebár ez a tevékenység alapelvek-el nem ütközik, azonban meglehetősen költségkímélő, s eléggé hatákony módja a reklámozásnak...
Jelenleg 2 nevet tudnék fejből mondani, akik egyértelműen ezt csinálják...nem tudom, nem kéne ezzel valamit csinálni? :F
Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Proxmox VE
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest