- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Apple MacBook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Újabban egyre több olyan új user tűnik fel a PH!-n, akik láthatóan valamelyik cég elkötelezettje. Általában (100% :D) hölgyemények az illetőek, s tapintatosan, de egyértelműen reklámozzák az adott céget a fórumon. Nem nyitnak saját topicot, már megnyitott topicba szoktak beleszólni. Érdekes módon nem kis cégekről van szó, hanem elég nagyokról..Hogy őszinte legyek, nekem nagyon az az érzésem van (bár lehet, hogy én vagyok túl negatív), hogy nem arról van szó, hogy xy ide tévedt a fórumra, s ha már ő zx cég alkalmazotta, akkor szólt róla egy pár sort...ha erről lenne szó, akkor nem csak olyan hsz-eik lennének, amikben ''reklámoznak'' :( Ugyebár ez a tevékenység alapelvek-el nem ütközik, azonban meglehetősen költségkímélő, s eléggé hatákony módja a reklámozásnak...
Jelenleg 2 nevet tudnék fejből mondani, akik egyértelműen ezt csinálják...nem tudom, nem kéne ezzel valamit csinálni? :F
Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest