Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Újabban egyre több olyan új user tűnik fel a PH!-n, akik láthatóan valamelyik cég elkötelezettje. Általában (100% :D) hölgyemények az illetőek, s tapintatosan, de egyértelműen reklámozzák az adott céget a fórumon. Nem nyitnak saját topicot, már megnyitott topicba szoktak beleszólni. Érdekes módon nem kis cégekről van szó, hanem elég nagyokról..Hogy őszinte legyek, nekem nagyon az az érzésem van (bár lehet, hogy én vagyok túl negatív), hogy nem arról van szó, hogy xy ide tévedt a fórumra, s ha már ő zx cég alkalmazotta, akkor szólt róla egy pár sort...ha erről lenne szó, akkor nem csak olyan hsz-eik lennének, amikben ''reklámoznak'' :( Ugyebár ez a tevékenység alapelvek-el nem ütközik, azonban meglehetősen költségkímélő, s eléggé hatákony módja a reklámozásnak...
Jelenleg 2 nevet tudnék fejből mondani, akik egyértelműen ezt csinálják...nem tudom, nem kéne ezzel valamit csinálni? :F
Aktív témák
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP HyperX Cloud II Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs