Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Újabban egyre több olyan új user tűnik fel a PH!-n, akik láthatóan valamelyik cég elkötelezettje. Általában (100% :D) hölgyemények az illetőek, s tapintatosan, de egyértelműen reklámozzák az adott céget a fórumon. Nem nyitnak saját topicot, már megnyitott topicba szoktak beleszólni. Érdekes módon nem kis cégekről van szó, hanem elég nagyokról..Hogy őszinte legyek, nekem nagyon az az érzésem van (bár lehet, hogy én vagyok túl negatív), hogy nem arról van szó, hogy xy ide tévedt a fórumra, s ha már ő zx cég alkalmazotta, akkor szólt róla egy pár sort...ha erről lenne szó, akkor nem csak olyan hsz-eik lennének, amikben ''reklámoznak'' :( Ugyebár ez a tevékenység alapelvek-el nem ütközik, azonban meglehetősen költségkímélő, s eléggé hatákony módja a reklámozásnak...
Jelenleg 2 nevet tudnék fejből mondani, akik egyértelműen ezt csinálják...nem tudom, nem kéne ezzel valamit csinálni? :F
Aktív témák
- Autós kamerák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest