Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
Edem
senior tag
Ha megengedsz egy ötletet:
http://prohardver.hu/pics/faces/emvy.gif
(Csak Emvy-nek meg ne mondjátok, hogy én ajánllottam! ;] ) -
guess.who
senior tag
Ti persze már nem emlékezhettek, mert nagyon régen volt, de nekem még van ám egy képem azokból az időkből, amikor Tomcs nem M*dia Markt-szatyros rém volt, hanem csak szimplán rém... Itten van ni, nézzétek csak:

-
Edem
senior tag
Mi van veletek, elmentetek BB-t nézni? :DDD
-
guess.who
senior tag
És Den! Lehet olyat, hogy nem választok egy képet sem? Mert olyan biztosan nincs senkinek... ;]
-
guess.who
senior tag
Fenébe. Már van legalább 2-3-4 emberke, akinek ugyanolyan a képe, mint nekem, és mindig elcsodálkozom, hogy ''hát én ebbe a topicba nem is írtam még''...
Den! Kérhetnék valami modif'd fejet ehelyett? Úgy értem, hogy lényegileg maradna ez, csak mittomén a pajeszt leretusálnám róla... Akkor jobban hasonlítana hozzám, és könnyebben felismerném magam... :)) -
Edem
senior tag
Al Bundy a Viasat 3 műsorán! :)
-
Edem
senior tag
Kiporszívóztam az enermax tápomat, és azóta tök hangos. Tartok tőle, hogy elmozdult benne a hőmérő.
-
Hold
őstag
jojojo te hol lax ?
-
Hold
őstag
Léptem bye
-
Hold
őstag
Holdból elég 1 is nem de ? :D
-
Artemisz
csendes tag
:)
-
Edem
senior tag
Na mindenki álljon le a hülyeséggel, mert begurulok. Szóltam Parcinak, és mindjárt letiltja a névváltoztatás feature-t!!! :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
-
Edem
senior tag
Eddig is át lehetett nevezni a user-eket, mert nekem nem így rémlik. Ha ez egy új feature, akkor abból gondok lesznek. :D
-
Hold
őstag
sikerült kicserélnem a procimat hipp hipp hurráááá
-
Hold
őstag
Jól van megyek haza :O :O :O :O :O
-
The Thing
tag
Pontositok pontosan 2100 hozzászolást az előbbi adatot figyelembe véve.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest