Hirdetés
Aktív témák
-
Edem
senior tag
Nézzétek meg a viccrovat 1400-as hozzászólását (vagy 4100-as... szóval ott van a végén, kerek szám :) )
-
Edem
senior tag
Miért ez a nagy csend?
-
-
Edem
senior tag
GeorgeTerror!
Van egy SZÓRÁS nevü függvény - mint neve is mutatja ezzel lehet számolni szórást - de nem tudom pontosan, hogy hogyan működik, most pedig egy angol excel van előttem, és teljesen elkavarodtam benne. :) -
Edem
senior tag
Mi lehet jojojo-val? Reggel írt pár kedveset a szolgáltatójáról a #&@ topikban, de azóta sincs róla semmi hír... :(
-
Edem
senior tag
UP :D
-
Edem
senior tag
Gondolom leléptetek kajálni, én meg dögöljek éhen... ez szép! :)
-
-
Edem
senior tag
BAZGI! ÉSZRE SEM VETTÉTEK, HOGY MI TÖRTÉNT?!?!?!?!
-
Edem
senior tag
Mint a villám! :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
-
Edem
senior tag
Mióta ''godlike!'' rog? És mitől lett godlike? (Nem irigylem tőle, nagyon jó figura, csak kíváncsi vagyok.)
-
Edem
senior tag
GeorgeTerror,
Azt mondtad, hogy ültessem az asszonyt a viccrovat elé, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez olyan jó ötlet. :)
(Ezzel arra próbáltam célozni, hogy ''picit'' kezd komolyodni az beszélg... az anyázás.) -
Edem
senior tag
Nem tudja valaki, hogy milyen kriksz-kraksz-ot kell írnom ahhoz, hogy a palm-on k legyen belőle? Sajnos még csak ma látok ilyet először és tesztelnem kellene vele pár folyamatot. :(
-
Edem
senior tag
Sikerült alulmúlnia eddigi negatív rekordját a Philipsnek, amely 3,2 milliárd eurós veszteséggel fejezte be a múlt évet.
-
Edem
senior tag
Hold,
Megkaptad már a SuperShop kártyádat? Nekem még nem küldték el. :( -
Edem
senior tag
Opera 7.0.1! Töltsétek le, szerintem nagyon jó! :)
Közületek egyébként ki használ Operát? Ált-ban IE-t használtok? -
Edem
senior tag
Hold, már megint 10 baaz! :(((
-
Edem
senior tag
Hold! Már csak 10! :(((
-
Edem
senior tag
Mi bajotok van a fiksztévével??? Ne kritizáljátok a kedvenc csatornámat, értettétek?!
:DDD -
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Kár, hogy nem értesz a Excel-hez, mert akkor ez kb 5 kattintással megoldható lett volna. :D
-
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Azért azt vegyük észre, hogy a mai napot is én nyitottam (#2802 - 00:01:43)! :D
-
-
Edem
senior tag
Fogadok bárkivel bármiben, hogy NEM én leszek ma az utolsó hozzászóló. :D
-
Edem
senior tag
Localhost megérkezett, tehát nem lehetetlen! :)
-
Edem
senior tag
Azt írja a terfort, hogy a saját mIRC-emmel is tudok csatlakozni. Erre megadtam a nick-em ő kiírt egy számot amit visszaírtam, erre azt írta, hogy kössz az együttműködést. És most? Hogyan jutok be a trefortra srácok? :)
-
Edem
senior tag
Off
Nyitottam egy csatit az elte.irc.hu-n #vita névvel, mert ahogy Den mondta: ''Ez nem chat!''. :(
On -
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Az étkészlet nem probléma, a fal újrafestése a gond. :D
-
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Miért hangolod ellenem?! Van nekem elég bajom így is. :D
-
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ez naggyon jó! :DDD Rablóból pandúr! :DDD
-
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ezt nem értem, összesen 12 hozzászólás van a topikban. :)
-
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Én mindig megnézem, ha szólnak... :)
-
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Már próbáltam. Az OffTopic elé be is ültettem, mikor mindenki ''e''.kben beszélt - tetszett is neki, de semmi több. :)
Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest