- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Azért hagyatkoztam kizárólag a képminőségre mert számomra most ez a döntő. Tudom, hogy melyik obinak mi az előnye és a hátránya, IS számomra most nem szempont, ebbe a tartományba nekem nem létszükséglet. A gyors AF-t nem ezektől az obiktól várnám. Fotózási szokásaimhoz bőven megfelelnek, teljesen általános célra kellene, ezért is nem tértem ki rá. Sport fotó, portré, party fotó, ilyenek nem érdekelnek. Ahol komolyabban használnám és esetleg másoknak is szüksége van a képeimre azok a kiállítások, börzék. Itt mondjuk fény van, szarnak szar, de van. Gyorsan mozgó téma nincs, nem szalad el semmi, 1600 iso fölé még a kitobival sem kellett menni. Tehát ez az a téma amit mások előtt is vállalok nem csak magamnak csinálom, néha kevés a kitobi 55mm vége, 22-24mm alatt meg kevés a kép. A többi meg családi fotók, kirándulások alkalmával egy kis város, egy kis természet, ide meg már jó a nagy látó, mondjuk a kitobit azt megtartom. Ezért írtam, hogy kép minőség függő számomra a dolog mert erről-arról le tudok mondani ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mazda topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nyaralás topik
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest