Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Azért hagyatkoztam kizárólag a képminőségre mert számomra most ez a döntő. Tudom, hogy melyik obinak mi az előnye és a hátránya, IS számomra most nem szempont, ebbe a tartományba nekem nem létszükséglet. A gyors AF-t nem ezektől az obiktól várnám. Fotózási szokásaimhoz bőven megfelelnek, teljesen általános célra kellene, ezért is nem tértem ki rá. Sport fotó, portré, party fotó, ilyenek nem érdekelnek. Ahol komolyabban használnám és esetleg másoknak is szüksége van a képeimre azok a kiállítások, börzék. Itt mondjuk fény van, szarnak szar, de van. Gyorsan mozgó téma nincs, nem szalad el semmi, 1600 iso fölé még a kitobival sem kellett menni. Tehát ez az a téma amit mások előtt is vállalok nem csak magamnak csinálom, néha kevés a kitobi 55mm vége, 22-24mm alatt meg kevés a kép. A többi meg családi fotók, kirándulások alkalmával egy kis város, egy kis természet, ide meg már jó a nagy látó, mondjuk a kitobit azt megtartom. Ezért írtam, hogy kép minőség függő számomra a dolog mert erről-arról le tudok mondani ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest