Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Hasonló a gépem, csak az enyim még KonicaMinolta.
Adapter tubussal van rajta egy Raynox (amit már emlitettek) DCR-250, és egy szintén Raynox DCR-730 nagylátószög (0,7x). Én ennek láttam értelmét. Beltérben, pl múzeumokban, előny, bár enyhe hordó torzitás ilyenkor már fellép, amit utólag PS-el kezelni lehet. Telének nem láttam értelmét, kis madarakat szinte esélytelen fotózni (kivéve, ha leshelyről, előre manuálisra beállított géppel). Ugyanis, ''lassu'', túl nagy a shutter lag, és mire exponál, már nem ott van a madár esettleg. De, egy tájkép ugye nem annyira gyorsan változik (kivéve spec légköri esemény, mint villám). De kinek mi. A PH-n is előfordulnak hirdetések, néha itt is találhatsz értelmes cuccot (mint akár a makro előtétet is, vagy a nagylátót). 
Ami a márkát illeti, ahol én vettem (optiform) kipróbálhattam több félét is, és ott ezt a márkát ajánlották. Eddig nagyon bevált.
(amúgy a vakum Soligor, nem nevezném ipari hulladéknak, végzi a dolgát eddig megbízhatóan, de ugye, ez nem lencse)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honda topik
- ASUS routerek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Canon EF 50mm f/1.8 II objektív eladó
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Adapter tubussal van rajta egy Raynox (amit már emlitettek) DCR-250, és egy szintén Raynox DCR-730 nagylátószög (0,7x). Én ennek láttam értelmét. Beltérben, pl múzeumokban, előny, bár enyhe hordó torzitás ilyenkor már fellép, amit utólag PS-el kezelni lehet. Telének nem láttam értelmét, kis madarakat szinte esélytelen fotózni (kivéve, ha leshelyről, előre manuálisra beállított géppel). Ugyanis, ''lassu'', túl nagy a shutter lag, és mire exponál, már nem ott van a madár esettleg. De, egy tájkép ugye nem annyira gyorsan változik (kivéve spec légköri esemény, mint villám). De kinek mi. A PH-n is előfordulnak hirdetések, néha itt is találhatsz értelmes cuccot (mint akár a makro előtétet is, vagy a nagylátót).
(amúgy a vakum Soligor, nem nevezném ipari hulladéknak, végzi a dolgát eddig megbízhatóan, de ugye, ez nem lencse)