Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
adrian14
üzenetére
Vihartigris: Valamennyire jól emlékszel, de mégsem
Sony-t használtam, nem Tamront.Adrian14:
Nekem a duci, ezüst színű Sony 18-200-am volt, amíg Sony APSC vázakat használtam. Sokáig használtam nagy megelégedéssel. Ilyet tud a tele végén: Szitakötő
Összelőttem a 16-50-es és az 55-210-es kitobival, és minden fotón jobban szerepelt a két kitobinál. Az egyetlen hátránya a súlya / mérete, APSC vázra kicsit nagy, orrnehéz a szett
De aki ilyet keres, az gondolom ezzel tisztában van
Ezt az obit adtam el utoljára, amikor full frame-re váltottam - még a7III-on is használtam egy rövid ideig.
A többi 18-200 változatról:
Elég sokat bújtam a netet, összehasonlítások után kutatva, amennyire lehet hinni ezeknek a netes tartalmaknak:
Duci ezüst Sony 18-200 > Vékonyabb fekete Sony 18-200 "LE" >= Tamron 18-200 (Rossz nyelvek szerint a fekete Sony 18-200 LE egy átbrandelt Tamron)
Ezeken kívül az ezüst 18-200-ból készült még egy power zoomos változat, nehezebb, drágább, és optikailag ugyanaz, mint az ezüst - így ha nincs szükséged okvetlenül powerzoomra, akkor nem éri meg.
Summa summárum: Én az ezüst színű duci Sony 18-200-at használtam, és nyugodtan tudom ajánlani azoknak, akik a kitobit szeretnék egy darab travelzoommal leváltani. A fekete "LE" változatot, és a Tamront viszont nem biztos, hogy megvenném.
MOD.: Majd elfelejtettem, ami még érdekes lehet, hogy érkezik egy vadonatúj travelzoom a Tamrontól, 18-300. Nem lesz olcsó, nagy lesz mint állat, de brutál zoom átfogás, és a mostani új Tamron objektívek performanszát figyelembe véve, biztos király lesz.
Esetleg ezt is érdemes lehet megfontolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 1000 expó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sony-t használtam, nem Tamront.