- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- 3D nyomtatás
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
p_adam
üzenetére
Erről volt szó a teszt készítőjénél, hogy sajnos a tesztábra kezdett el fakulni. Ahol tárgyak vannak rajta, ott nem fakul, és ugyanolyan, míg ahol ábrák, ott igen.
A szenzorban lévő tartalék egy másik történet, mivel függ a szenzor típusától is. A Canon esetében ahogy növeled az ISO-t, csökken a kinyerhető infó a RAW-ból, míg a Sony duál gain szenzor ISO invariant, azaz kb ugyanaz kihúzható egy tök sötét ISO 100 és egy helyesen exponált ISO 1600-as képből - azaz a Full Frame előnye minden beállításon megmarad, a tartalék ott lesz a nyers fájlban.
De ez már tényleg nagyon off itt, meg nem is ide való. Engem nem kell meggyőzni a Full Frame előnyeiről, mert én is arra váltottam. Csak ezt a mondatot akartam tisztába tenni, mert szerintem félrevezető az APSC + f2.8 vs FF + f4 zoom viszonylatában: "azaz ahol már az apsc 2.8 fel van tekerve isoban ott alacsonyabb ison dolgozhat az FF"
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest