Hirdetés
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz
Kaci84
üzenetére
Én továbbra is az RX100 mellett vagyok, szerintem arra amit te szeretnél tudásban, minőségben, árban stb., a legjobb kompromisszum.
Ha a6300, akkor vedd a 16-50 kitobival, FullHD videóra elég az az objektív is, úgyis koppig kell rekeszelned majd. A fényképeket meg méretezd le monitor felbontásra, ez ápol és eltakar
Ha már felvettél pár tucat videót, párszáz képet, megismerted a a géped kezelését, tudását, az utómunkákat, akkor tudni fogod hol szorít a cipő, és ott bővítesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Magisk
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest