Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Csavarnyuzo #12217 üzenetére
OK, próbálkozom. USB-vel végülis megy, illetve jókora fáziskéséssel ezzel a WS megnevezésű verzióval.
Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
Csavarnyuzo #12215 üzenetére
DHCP-nél volt, h beállítottam a routerben, h mindig ugyanazt az IP-t adja a nyomtatónak MAC-cím alapján, de akkor sem volt jó.
"a driverben létre kell hozni a 200-as ip portot."
Ezt hogy érted, h a driverben?!
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
tylerddd #12214 üzenetére
Ezzel az a gáz, hogy egy ki-be kapcs után már nem biztos, hogy ezt az ip címet kapja.
Először meg kell nézned, hogy a routered milyen tartományban oszt dhcp-n. Ha pl 100-199-ig, akkor tedd 200-ra a nyomtatót és kapcsold ki rajta a dhcp-t. Ezután újra kell indítani és ha megpingeled a 200-at, akkor kell, hogy válaszoljon. Ha ez megvan, akkor a driverben létre kell hozni a 200-as ip portot. -
tylerddd
veterán
válasz
Csavarnyuzo #12213 üzenetére
Kezdjük azzal, h mi legyen a kiindulási állapot?! Töröljek mindent és tegyek fel drivert vagy ne?! A TCP/IP portot én úgy hoztam eddig létre, h rámentem a nyomtató tulajdonságaira és ott a portok menüben hozzáadtam, ez 192.168.0.100 lett, mert a nyomtató menüjében ezt írja címként, amit gondolom a router osztott ki neki.
Parancssorban kell gondolom pingelni a "ping 192.168.0.100" parancs kiadásával. Ilyenkor ezt dobja
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
tylerddd #12212 üzenetére
Először usb-n tesztelném, de nem routeren keresztül, hanem gépről. Ha ez ok akkor lépnék tovább.
Wifi kapcsolatnál fix ip-t adnék neki és a canon mfnp portja helyet standard tcp/ip portot használnék. Ha ekkor sem működik, akkor amikor nem jó meg kell pingelni, hogy válaszol-e vagy sem és azt is leellenőrizni egy kikapcsolással, hogy biztosan ő válaszol-e.
Bocs ha van benne ismétlés, de sokszor ha az ember nem jut előre, akkor a kályhától kell indulni. -
tylerddd
veterán
Tudna valaki segíteni a Canon MG5450-es gépemmel kapcsolatban. Akármit csinálok, nem hajlandó wifiről nyomtatni, miközben a szkennelés megy vígan ilyen módon. Egyszerűen nem értem, h mi lehet a baj. Ennek nem úgy kellene mennie, h feltelepítem a redvás szoftvert és működik?!
Próbáltam új portot létrehozni neki, itt javasolták, TCP/IP-t, de ez is csak ideig-óráig működött. Az is érdekes, h miközben ez a port van beállítva neki, a Canon IJ Network Tool csak az eredeti porton talál gépet, remek jelerősséget és minőséget jelezve PC és nyomtató között.
Most azt csináltam, h letöröltem mindent a gépről, visszaállítottam a nyomtatót. Csatlakoztattam a hálózathoz és a Nyomtatók-nál hagytam, h a Windows megtalálja és telepítse. Fel is tette, annyi különbséggel az előzőekhez képest, h egy WS jelölést tett a nyomtató nevéhez. Így a következő történik: elindítom a nyomtatást, kiírja, h nem válaszol a nyomtató, de kb. fél perc múlva mégis kitolja a lapot.
Okozhatja-e a hibát a router?! MAC-szűrés is be van kapcsolva, de engedélyezve van a nyomtató a MAC cím alapján.
Megjegyzés: rádugtam a routerre a nyomtatót USB-vel, engedélyeztem a Print Server funkciót, telepítettem a szoftvert, de így se nyomtat. Ez is működött korábban, amikor kipróbáltam kíváncsiságból.
-
atala
addikt
válasz
hermandani #12209 üzenetére
Én sohasem veszek eredetit. 4 toner megtakarításából veszek egy új nyomtatót.
Lézernél kisebb a kockázat, hogy rossz lesz. Tintásnál már nagyobb az esély.
Neked kell eldöntened mi éri meg. Pl garancia vesztéssel is járhat az utángyártott kellékek használata, de ha szervizelni kell, be kell tenni egy eredeti tonert, és mehet a szervizbe. Persze ha akarják meg tudják állapítani, hogy volt-e benne utángyártott toner.
A minőség változó, de lézernél nem jelentős. Ha csak szöveget nyomtat az ember, akkor nem látni a különbséget.
Nálam az utángyártott toner ugyan azt a minőséget produkálja mint az eredeti. Viszont ha töltöm, a töltőpor (csak egy fajtát kapni hozzá) már nem annyira jó. Túl sok port tesz a papírra, és nyom egy halvány szellemképet alá.
Persze ezt is lehet orvosolni, világosítottam a nyomtatáson, és máris jó lett.Most én is bajban vagyok, mert szervizbe kellene vinnem a lézert, de hülye fejjel, megtöltöttem az eredeti tonert, így észre veszik, hogy nincs rajta a szalag. Viszont nem fogok 20 ezerért venni egy új tonert emiatt. Megy be így, aztán meglátjuk mi lesz.
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Nyomtató tonert szeretnék venni, Samsung M2675F nyomtatóba, MLT-D116L fajtát.
Érdemes utángyártottal foglalkozni, vagy maradjak az eredetinél?
Durván 10e Ft a különbség a 2 között (ami nem mind1...), de a velük nyomtatható oldalak száma egyezik. Mi a különbség, illetve mennyire átverés vagy megbízható ez az utángyártott holmi?
Merjek utángyártottat venni?Előre is köszönöm a segítséget
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Csavarnyuzo #12207 üzenetére
Tehát akkor nem teljesen van beszáradva, hanem bizonyos részeken.
Végeztem rajta egy tisztítást, csak pont ebből kifolyólag az a pici tinta is kifogyott, így már nem tudom ellenőrizni a végeredményt.
De elképzelhető, hogy ezt, hogy így csak részlegesen beszéradt, könnyen ki lehet tisztítani és utána használni? -
Ice&Lime
veterán
A tegnap említett nyomtatóval egy kis frissítés.
Szereztem hozzá tápkábelt, összekötöttem a géppel, még maradt benne egy pici fekete festék.
Próba megvolt, nem száradt be, szépen nyomtatott egy sort.
Viszont ami furcsa, hogy nyomtattam vele egy 10 soros szöveget.
A 10 sor szabályosan hiányos, szóval az 1. 2. sor hibátlanul megvan, a 3. 4. sor hiányzik (nem hibás, hanem egyszerűen mintha nem is lett volna ott semmi), az 5. 6. sor hibátlanul megvan, a 7. 8. sor hiányzik és a 9. 10 sor is hibátlanul megvan. Szóval furcsa, hogy a 3.4.7.8. sor teljesen lemaradt a szövegből.
Ez valami hw hiba? -
Lerzsi24
újonc
Érdeklődni szeretnék a HP 5150-es tintasugaras nyomtatónál fejtisztítás beállítást hol találok? Ezt javasolták (csíkosan nyomtatja a betűket), de sehol sem találom.
Köszönöm a segítséget! -
atala
addikt
válasz
Ice&Lime #12202 üzenetére
Én biztosan nem vennék olyan nyomtatót, amit nem lehet kipróbálni, de szerintem más sem fog. Patron nélkül maximum alkatrésznek lehet eladni, de nagy valószínűséggel a nyakadon marad.
Vegyél bele utángyártott patront, és azzal tesztelgesd, így ha nem is lesz jó, nem költesz rá sokat.Most néztem, 200 Ft-ért már kapsz bele patront. 800 Ft-ból megúszod az egészet.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Csavarnyuzo #12201 üzenetére
Van benne patron, csak ki tudja mióta áll már benne.
Remélem pár nap múlva kiderül (kábelek hiánya miatt), hogy beszáradt-e vagy sem.
Ha beszáradt, akkor azért még így is talán megér valakinek pár forintot (ha ő maga megakarja csinálni, mert azért van ilyen is). -
Ice&Lime
veterán
válasz
Csavarnyuzo #12199 üzenetére
A nyomtatófejet nem lehet kiszedni, kiáztatni és visszatenni?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
merkucyo #12196 üzenetére
Hordozható szutykokat szerintem felejtsd el, irreálisan drágák és mechanikailag a méretüknek megfelelőek...
Nekem volt partnerem, aki Hp Lj 1018-at vett kocsiba + annak megfelelő invertert. Ebben a felállásban használta kb egy évig, addig biztosan nem volt nyűgje. Lehet azóta is megy, csak nem hallottam felőle.
Tintás nem tudom, hogy viselkedne ilyen környezetben. -
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Volna egy canon pixma iP5200R fotó-nyomtató, ami remélhetőleg működik is. Még nem próbáltam, mert még nincs hozzá kábel, de majd lesz. Viszont a parton benne biztosan felejtős lesz, vagy kifogyhatott vagy beszáradt. Egyébként ahhoz képest elég jó esztétikai állapotban van.
Körülbelül mennyit érhet ha működne? (patronok nélkül)
-
merkucyo
aktív tag
Sziasztok !
A helyzet az lenne, hogy szeretnék venni a kocsiba egy nyomtató mert sokszor hasznát tudnám venni.
Kíváncsi vagyok mi lenne a véleményetek erről a felállásról:
- veszek egy 100w-os invertert a kocsiba
- és egy 10-15 ezer forintos tintasugaras nyomtatót ( azért nem lézerest, mert azok fogyasztása működés közben 300-400w)Az akkumlátoros hordozható nyomtatók 70-80e forintnál kezdődnek, a fenti megoldás kb 20e ből megvalósítható.
-
atala
addikt
válasz
Csavarnyuzo #12191 üzenetére
Közben beszéltem a szervizzel, és azt tanácsolták, hogy mindenképpen vigyem be, mert így látatlanban nem tudják megmondani.
Viszont nem találom a garancia papírját, mert mivel cégre vettük saját részre, nem szoktuk kitölteni.
Két szervizzel beszéltem. Az első márkaszervizben nem fogadják anélkül.
A második amit felhívtam, ott azt mondták elég lesz nekik a számla is. -
Egyfejű
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Van 2 db Epson M2300DN nyomtatóm és az egyiknek az OPC hengerét most cseréltem 98 000 oldal után.
A nyomtató már csak pár %-ot jelez a dobra, ez azt jelenti, hogy hamarosan elhasználtnak fogja minősíteni magát és akkor mi lesz, le fog tiltani?
A dobban is van chip?
Ha letilt a dob miatt azt lehet valahogy törölni?Még az sem világos számomra, hogy ha A4-nél kisebb méretű papírra nyomtatok, de a nyomtatóban A4 méret van beállítva ez okoz-e valami hátrányt? Gondolok ilyenekre: festék felhasználás (pazarlás), tonerrel, dobbal nyomtatható oldalak számát vagy letiltást idejét befolyásolja-e?
-
maestro87
őstag
válasz
Csavarnyuzo #12192 üzenetére
Xerox Phaser 3010 manual. Szerintem támogatnia kellene az ilyen kicsit is (164x120mm), de csak gyorsan bele kukkantottam. Nem lehet valahol megnézni (lekérdezni), hogy mi a nyűgje?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
maestro87 #12190 üzenetére
Nem tudom. Általában meg van határozva egy minimális fizikai méret a médiára, de hogy szoftveresen ezt minden esetben lekorlátozzák-e az passz. Meglepődnék ha A5 méretet nem tudna a nyomtató, így kezdésnek kipróbálnám azzal. Ha azt sem fogadja el, akkor valami más lesz a hiba. User mamual ide vonatkozó részét már elolvastad?
-
maestro87
őstag
válasz
Csavarnyuzo #12179 üzenetére
Nem működik. Nem hajlandó így se kis méretben nyomtatni. Egy feladóvevényre szeretnék nyomtatni, de mindig hibajelzést ad.
Axel PRO nyomtatványkitöltő programmal próbálom. Persze ha adok neki egy A/4-est arra már nyomtat.
Olyan van, hogy nem támogatná a nyomtató ezt a méretet? -
atala
addikt
válasz
Csavarnyuzo #12188 üzenetére
Köszi!
Van amikor gyorsabban kattog, van amikor kicsit lassabban.
Ha a fuser kattog a lehűlés miatt, akkor azzal nem lehet mit tenni, vagy azt kell javítani? -
-
atala
addikt
Van egy Brother DCP-7065DN lézer nyomtatóm, ami pár hónapja elkezdett kattogni a nyomtatás végén.
Olyan, mint ha hűlne ki, és attól kattogna.
Kb fél percig kattog, szép lassan elhalkul, és megszűnik.
Eredeti, és utángyártott tonerrel is ezt csinálja.
Biztosan nem a toner csinálja, mert ha kiveszem, akkor is marad a kattogás.Tettem fel a youtubra egy videót, hogy meg lehessen hallgatni.
Novemberben lesz egy éves. Ha javításra szorul, jó lenne még garanciába megtenni. Nem szeretném, ha lejárna a garancia, és utána mondaná be az unalmast.
Tudnátok esetleg tanácsot adni, hogy mi csinálja ezt?
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Hp LaserJet P1102 nyomtatómhoz szeretnék vásárolni utángyártott tonert. Mivel elég nagy a választék, egy kis segítségre lenne szükségem, hogy mely/melyek azok az utángyártó márkák, amik megbízhatóak. Nem számít, ha kicsit drágább árfekvésű, mivel havi 50 oldalnál nem nyomtatok többet, úgyhogy sűrűn nem kell cserélnem az biztos.
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12182 üzenetére
Azt még nem próbáltam, de ha ott működik is, azt a funkcióját még egyszer sem használtam, hiszen mindig a gépről nyomtatok.
-
Thommyboj
aktív tag
Szevasztok!
Segítség kellene Canon MG 5150-nel kapcsolatban.
A hibajelenség: Bármit is akarok nyomtatni, bármilyen programból a nyomtató elkezd nyomtatni, de kb 5 cm kinyomtatása után abbahagyja és kidobja a papírt. Hiába probálom Corelből, gimpből, vagy akár csak símán a windows képmegjelenítőből mindig ugyanaz az eredmény. Újratelepítettem már a driverjét. Kicseréltem az usb kábelt, kicseréltem a patronokat, de semmi. Egyébként a rendszer: Windows 7 SP1 64 bit. Érdekes, hogy augusztus elején még símán ment, de már hétvége óta próbálkozok, de semmi.
A segítséget előre is köszönöm.
-
maestro87
őstag
válasz
Csavarnyuzo #12179 üzenetére
Köszi szépen, megtaláltam!
Majd kipróbálom.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
pigsty #12176 üzenetére
Ha másolni tudsz A3-at, akkor ok. Ezután meg kell nézni, a menüben, hogy az automatikus papírtálca átkapcsolásnál engedélyezve van-e nyomtatásra az a tálca, amiben az A3-as van. Ezután meg kell nézni a driver utolsó "fülén", hogy lehet-e "get device status"-t kérni -ha magyar, akkor "eszközállapot lekérése"-. Ha lehet és lekéri rendben akkor alkalmazni kell.
Valami biztos nem fog stimmelni. Kérdés, hogy mi?Szerk.: Egyébként legjobb lenne hozzá az UFRII-es drivert használni, mert szerintem az a legproblémamentesebb és a pdf-eket sokkal gyorsabban nyomtatja mint a pcl driver.
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Van egy Xerox 3010-es nyomtatóm. Borítékokra, feladóvevényre szeretnék nyomtatni vele, de nem tudom hogyan lehetne beállítani az egyéni papírméretet.Találtam egy boríték címző programot, de csak üresen köpi ki mindig a nyomtató és villog a sárga led (hiba). Valaki tudja, hogy kell beállítani az egyedi papír méretet?
-
pigsty
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12174 üzenetére
fenn van pcl6,szerveren, van egy sima,meg egy redirected,valamiért ragaszkodnak a pcl6-hoz,emiatt a redirected miatt nem merem eltávolítani,meg különben sem én vagyok a főrendszergazda
úgy kérdem,magában a készülékben el lehet állítani ezt szervizmenüből? Mert azóta nincs A3,mióta szervizesek a tálcáját buherálták. nem vette be a lapokat,aztán valamit visszaállítottak,de úgy láttam,ők se tudják,szoftveresen mi van,ők hardveres javítók voltak.
Azért kössz a tippet. -
pigsty
aktív tag
Canon 2225i. Mitől lehet, hogy a nyomtatási beállításoknál (Win7-ből nézve) nem ajánlja fel az A3 papírméretet,noha csaknem tele van a tálca 2.
Néztem a Webmanagert,de nem találok benne konkrétan erre utaló beállítást.
Helyben másolni lehet A3-ra,de távolból nyomtatni nem. -
sklopp
őstag
Nálam egy L300 tenné a dolgát, de szerviz lett a vége. Többszöri fejtisztítás után is hibásan (csíkosan, illetve kihagyásokkal) nyomtatott. Egy hétnél sosem állt többet, a beszáradást megelőzendő. Összesen talán 80 oldalt nyomtattam vele, a sokszori fejtisztítások miatt a fekete festék felére fogyott, a színesek kb. kétharmadra. Mondjuk az is igaz, nincs légkondi a lakásban, a nagy kánikulák alatt simán volt 30 fok felett. Már egy hete beadtam, mostanában kell elkészülnie. Ha visszakapom, majd közlöm az eredményt.
-
epzon
őstag
válasz
Pardise #12168 üzenetére
nézd meg a youtube videókat, nem tudom melyik típust nézted ki.
a lényeg, hogy sokat nem kell várni tőlük, relatív alap tudású gépek, viszont fillérekért nyomtatnak EREDETI kellékkel
ráadásul most sok gép 3 év garanciás, szóval ha a fejjel, vagy bármi mással gond lenne akkor azt garanciában tudod cseréltetni.
összességében ha egy egyszerű, megbízható és olcsón dolgozó készüléket keresel akkor jó választás
-
VajÁk
csendes tag
válasz
Pardise #12168 üzenetére
Szia!
Megoszlanak a vélemények! Tény, hogy olcsóra jön ki az üzemeltetése, ugyanis az eredeti (asszem 70 ml-es) epson tartályoknak darabja 3-4 ezer ft között van, viszont itt a fórumon is több ember írta, hogy az alig pár hónapos gép nyomtatófeje rakoncátlankodik, de sok helyről viszont semmi panaszt nem hallottam.Szerintem ha rendszeresen használnád és nem hagyod beszáradni a fejet akkor érdemes megvenni, hogy pontosan melyik típusnál van fej hiba, azt viszont sajna nem tudom! -
Pardise
senior tag
Sziasztok!
Ezek az új Epson külső tintatartályos nyomtatók milyenek? Esetleg ajánlanátok egyet ha jók? Media Marktban azt mondják, 2 évre elegendő tinta van bennük!
-
Vidkun
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #12164 üzenetére
Előfordulhatott, hogy beleesett valami, mert a takarítás alatt pár napig az előszobában várakozott a padlón, s a hiba csak utána jelentkezett.
Sejtettem, hogy nem lehet bonyolult szétszedni, de az én kompetenciámat meghaladja.
Köszönöm a segítséget, próbálok valakit keresni. -
Sziasztok!
Apám egyik ismerősének kellett csinálnom egy ilyen igazolványt, mint ami a képen is látható. Ha kétoldalas nyomtatást választok, megfelelően fog megjelenni mindkét oldal? Úgy értem, hogy teljesen fedni fogja egymást a két kép? Nincs itthon nyomtató, szóval ha hétfőn megyek nyomtatni, nem szeretnék gubancot.
-
pigsty
aktív tag
válasz
pigsty #12124 üzenetére
Erre az üres lap jelenségre a megoldás a következő:
WebManagerben belépni: Settings/Registration : Function Settings : Common Settings > Paper Output Settings -> Job Separator Between Jobs itt kivenni a pipát, és így nem szúr be üres lapot.Hátha valakinek még egyszer hasznos lesz ez.
-
Csavarnyuzo
őstag
-
VajÁk
csendes tag
válasz
beata_aliz #12158 üzenetére
Szia! A hátsó tálcába raktad a papírt? Illetve használt a nyomtató?
-
atala
addikt
Tegnap sikerült szétszedni a nyomtatót. Megpucoltam az encoder tárcsát amennyire csak tudtam, de alkohollal nem mertem, csak sima fülpucolóval. A belső feléhez így sem fértem hozzá. Eléggé be van sötétedve, már nem átlátszó.
Viszont egy másik gondot fedeztem fel. Folyik a sárga tinta a gépből. Nem sok, mert lassan két éve van meg a gép, és kb 10-15 ml folyhatott ki. Készítettem fotókat. Légyszi nézd meg, hogy mit lehet vele kezdeni.
Ha jól látom a csövek csatlakozásánál csöpög, ráfolyik egy lemezre, ami tovább vezeti, és bele folyik az aljába.A service manual ettől függetlenül jól jönne, ha tudsz azt légyszi küldjél.
-
majnz
tag
üdv! vettem a hp 3920-as nyomtatómba egy utángyártott patront, de meg se mukkan! létezik valami megoldás hogy nyomtatásra bírjam? előre is köszi!
-
beata_aliz
újonc
Sziasztok! Canon Pixma Mg 6150 -es nyomtatóra bukkantam, amit szerettem volna megvenni. Ám próba alkalmával kiderült, hogy nem veszi be a papírt. Csak a fénymásolás funkciót próbáltam ki, számítógép hiánya miatt. A kijelző azt mutatta, hogy nincs papír a nyomtatóban. Van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Az lenne a kérdésem, lehet-e vajon szervizelni, ha igen, megéri-e? Esetleg van tippetek, hogyan lehetne tesztelni?
-
Vidkun
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #12154 üzenetére
Próbáltam, semmi változás.
Igazából aziránt érdeklődnék, hogy érdemes-e a hp központi szervizét keresni ezzel kapcsolatosan, vagy keresni valami más céget/boltot/szakit. Ezek közül valami olcsóbbat (ahol nem valami elszállt összegért javítanák) és egyben megbízhatót keresnék. Nincs elképzelésem se, hogy hová volna érdemes vinni.
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan boltot/embert ajánlani, ahol/akitől tudnék segítséget kapni nyomtató telepítéséhez?
Laptopra képtelen vagyok felrakni a HP p1005 driver-ét. Telepítés egyszerűen megáll. Amit tudtam kipróbáltam: friss win, safe mode, más win verzió, compatibility mode. Semmi nem segít.
Persze ha van még valami ötletetek, azt is szívesen megpróbálom még.
-
Vidkun
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP LaserJet 1020-as nyomtatóm.
Pár napig üzemen kívül volt (lakás- és pc-takarítás miatt).
Az újbóli üzembe helyezés után, a nyomtatás közben - minden lapnál - egy kattanás hallatszott.
A nyomtatással egyébként más gond nem volt. Másik toner-rel is próbáltam, azzal is ugyanúgy hallatszott.
A tonert kivettem a nyomtatóból, a felvevőhengert megnéztem, ill. hátul a lapelválasztót is.
Ezután viszont bekapcsolás után folyamatos kereplő hangot ad a nyomtató.Nem tudom, hogy ezzel problémával hová lenne érdemes fordulnom. Volt ismerős aki a hp központi szervizét ajánlotta, volt aki más céget. Garancia nincs a nyomtatóra, s minél kevesebb összegből kellene megoldanom.
A segítséget előre is köszönöm!
-
atala
addikt
Ok köszi.
Akkor a csíkozódásra marad a fejtisztítás.
Így bele nézve a gépbe, nem látok tárcsát. Szerintem ripityára kell szedni miatta. Egyszer le akartam szedni a tetejét, nem sikerült. Ha sűrűbben csinálja akkor nekiállok, addig nem bolygatom.
Kerestem hozzá service manualt, de nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest