Hirdetés
- E-book olvasók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nem gond,nincs harag,csak nem értem,miért nem birtad ki azt a 15 percet,vagy fújhattuk volna le eleve,de ez tényleg gáz volt,főleg a ts miatt,meghát mondogattad is ráadásul,hogy hörcsögözöl meg barinőzöl,ha épp az ember visszazökkent volna.tudom durvaság,de tényleg nem múlt volna ezen a negyedórán semmi a hörcsögnek,főleg hogy csak reggel viszed orvoshoz is.ez nem olyan,mint a macska/kutya,hogy felfogja,hogy gazdája van,és törődni kell vele...

-
athomi
veterán
Én nem haragszom, csak engem kicsit zavart, hogy 3-an játszottunk, te meg a hörcsögökről beszéltél a barátnőddel mindezt úgy, hogy a TS-ben mindent hallottunk.
Nem bánom ha war közben nem a játékról beszélünk, tőlem beszélhetünk bármiről. Ezt már csak azért mondom, hogy nehogy azt hidd, hogy halál komolyan veszem a warokat, és az lett volna a bajom, hogy nem tudok koncentrálni a warra. Erről szó sincs.
Amúgy meg ha vkinek bármi baja, családi problémája van játék közben az nyugodtam leléphet, ebből biztos hogy nem csinálunk gondot, ha a lelépésre tényleg van normális indok.
Bár a helyzetedben nem igazán értem miért nem bírtad már ki azt a 10-15 percet.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kompakt vízhűtés
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest