Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Androidos tablet topic
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BandiHUN #4192 üzenetére
Csak egy furcsa kérdés...
Játékban akkor miért nem úgy van csinálva a low graphic, mint ahogy a cfg csinálja? Mert tisztában vannak vele, hogy jobban lehet látni a pályán. CoD4-ben a low grafika nem növeli a láthatóságot...
CoD2-ben low és high között óriási volt szerintem a különbség látás szempontjából a low javára. Legalábbis nekem úgy tűnt, már amennyit foglalkoztam vele. De azért egy maszlagos fal mögött tuti sokkal könnyebb meglátni egy kibukkanó fejet, mint egy "terepszínű" téglákból álló, indákkal benőtt fal mögül előbukkanót... -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4192 üzenetére
sima csunyitás nem okoz 100+ FPS-t és ezt te is nagyon jól tudod..
nekem most fix 125FPS-em van...tudod mi kéne ahhoz hogy fix 250 legyen?
uj VGA...nem lenne elég csunyitani...
a srácnak 40FPS-ről fix125? nevetséges...
tegyük fel High-on játszik...kb mindent lowra kéne huznia ahhoz hogy ez megvalósuljon..és nemhiszem hogy ha valaki inkább Highon játszik fél évig 40-60FPS-el az fél év elteltével leveszi lowra fix125ért egy cfg-vel..nem veszi le lowra?
hát nem...mert kicsit van kül a High meg a low között és gondolom észrevenné hogy ez nem stimmel...akkor mégis mit vesz le? valamit ami a játékban zavarhat...
ha lwon játszik? akkor főleg mit vesz le???
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest