- OLED TV topic
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Igen. 17:3 lett az eredmény a mapjukon (Strike), map végén megköszönték a játékot és leléptek.
Valószínűleg úgy gondolják, hogy nem játszottunk tisztán, mert Andristól megkérdezte Mortimer nem vettünk-e demot. Andris mondta nem, de ha gondolják megismételjük a war-t demoval.mod: most jut eszembe te is voltál
-
athomi
veterán
Single Player Cheat-hez leírás: [link]
-
athomi
veterán
Ma este sajna nem leszek, mert Andris délben jelezte hogy kellenék egy fontos warra 9:15-re.
-
athomi
veterán
Hozzászólásom első bekezdésére elfelejtettél válaszolni.
-
athomi
veterán
Ovecs, mit kell bekapcsolnom, hogy a dinnyék fraccsanjanak és a TV-k betörjenek?
Állandóan be vagy jelentkezve msn-re, ellopták az msn jelszavad és bejelentkeznek az msn-eddel.
Cod2 origi-ről vmi hír?Booz, cod4-ről vmi?
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
-=NYEV=-
Nem tudom ki hogy van vele, de engem baromira idegesít az a 3 soros üdvözlő szöveg, ami állandóan megjelenik. Ha van egy kis mozgás a szerveren, akkor állandóan beteríti a képernyőm bal oldalát a szövegmező. Engem baromira nem érdekel az üdvözlőszöveg sem a mi, sem a mások szerverén.
Le vele!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3167 üzenetére
Minden low és kibasz a PB.
-
athomi
veterán
Egy-két ember meg időnként nem tud megülni a seggén mikor szükséges lenne, jórészt ilyenkor bukjuk is a kört. Vki meg olyankor is a sarokban ül, amikor már rég nem kellene.
Ami nagyon idegesít: Ovecs elmegy csak azért is rambózni, mikor előtte körökön át nem jött be neki, Booz meg állandóan késelni akar, mikor le is lőhetné az ellent. Persze mondanom sem kell ezen akciók végeredményét. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3158 üzenetére
-
athomi
veterán
Én nem foglalkoznék annyira a taktikával, inkább csak figyelmesebbnek kellene lennünk. Gondolok itt arra, hogy védőbe nem mindenki ugyanarra a plantra induljon el, vagy ha vmelyik plantról kihalunk, akkor vki azonnal moccanjon át. Az sem lenne rossz dolog, ha halljuk, hogy egyik csapattársunk a közelben ádáz küzdelmet folytat, akkor azt ne a sarokba csücsülve hallgassuk, hanem moccanjunk ki segíteni. A támadásokat meg kicsit összébb kellene hangolni. A csipás a táskát ne vegye fel, illetve a táskás ne kezdjen egyedüli rush-olásba az ellenfél dzsungelébe. Ezekre és még egyéb apróságokra kellene jobban figyelni.
-
athomi
veterán
Jut eszembe, Ovecs mikor jön haza?
-
athomi
veterán
Ma este nem leszek, cod2-es cupwarokat kellene játszanom.
-
athomi
veterán
Srácok, odaadtam egy warra a szerót Andriséknak, mert elkérték. Természetesen rcon-t nem adtam ki, én váltok nekik mapot.
Csak gondoltam közlöm. -
athomi
veterán
Bocs srácok a tegnapi II. war miatt, de tudjátok, kiborult a bili.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3075 üzenetére
azt elindítottam és 5-10mp után leállt
-
athomi
veterán
Sikerült megoldanom, most már elindul a játék.
Ami viszont elkeserít, hogy ugyan úgy laggolok 20-30 másodpercenként, mint eddig.. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3062 üzenetére
egyik sem
megj.: cod2 gond nélkül megy
-
athomi
veterán
Gáz van gyerekek. Feltettem a Cod4-et, mondom megnézem játékban elő jön e a laggom. Játék indít és óriási meglepetés ért: A játék visszadobott asztalra mint ha el sem indítottam volna a játékot.
Nem tudok vele mit csinálni, még egy hibaüzit sem dob ki. Azt hiszem ennyi, szarok rá. -
athomi
veterán
Gépet most tettem újra, 1 órámat vette igénybe.
Már csak a játékok maradtak hátra.
-
athomi
veterán
Booz! Jó utat!
-
athomi
veterán
Úgy döntöttem, hogy holnap korán kelek és megpróbálok egy utolsó kísérletet a hirtelen bepingeléseim eltüntetésére. Nyilván nem a testvérem netezése miatti pingre gondolok, hanem arra, amikor hirtelen 999 lesz a pingem, majd 3mp múlva minden rendbe jön. Sajna elég sokszor halok meg e miatt (kikerülnék egy gránátot, lelőnék vkit, stb.).
Rettentően idegesít ez a hirtelen pingelés, vagyis inkább pár mp-es kifagyás. -
athomi
veterán
Erre a kérdésedre nem tudok válaszolni, de gondolom nem hiába szokott előfordulni, hogy egyesek key-e egyik napról a másikra bannolva lesz szerverekről, pedig sehol nem csalt.
Persze lehet ezek az emberek nem generátorból szedték a key-üket, hanem vmi jegyzettömbös fájl-ból. Majd vmi okos megmondja hogy is van ez. -
athomi
veterán
Ezt az új PB-t honnan szedted Lorenzo?
Véletlen nem olyan elven működik, hogy ha feljön egy játékos, akkor megvizsgálja a PB, hogy volt e már valahol kidobva csalásért és ha igen, akkor autómatikusan kidja?! Mert ha igen, akkor messze nem biztos hogy csaltak, elég ha ugyan az a key-ük, mint aki csalt. -
-
athomi
veterán
Annyira idegesítenek a nagyképű csalók. Még csal és közben isteníti magát mekkora játékos.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #2942 üzenetére
Azt már most megcáfolom, hogy 40%-al több FPS-ünk lesz, de még azt is hogy 5%-kal.
Ráadásul kidob /r_desaturation 1-el, mivel ez az érték csak 0 lehet. Nem tudom mi ez, de fekete pont érte, mert ezt nem fogják átállítani akik pub-ra jönnek.szerk.: Ennél is viccesebb, hogy hiába írom át 0-ra konzolban, akkor is 1 marad az értéke. Megpróbálom CFG fájl-ból.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #2937 üzenetére
Azt nem értem miért nincs a Pam-ban megolva a promode-ban található egy-két hibajavítás.
Gondolok itt a Spect bug kijavítására. Továbbá nem értem a Pam-ban miért van Teamkill halál.
Nagyon jó dolognak tartom, hogy bind-el is el lehet dobni a táskát és hogy a görgővel való lövést eltávolították illetve a késelés nem autómata, tehát ha mellémkéselnek, akkor ne kapjon el a bökő.
ezeket vajon Pam-ban miért nem kapjuk meg? -
athomi
veterán
Vajon ezeket a pam-ban miért nem kaptuk meg eddig? Ebben javítva lesz jópár alpári, analfabéta hiba, amit a pam-ban nem voltak képesek megcsinálni.
-
athomi
veterán
Most hogy itt az 1.7-es patch, vissza lehetne állítani a szervert, hogy lehessen /rcon devmap mp_valami-vel is indítani a mapokat.
-
athomi
veterán
látom ma este is nagy a játékintenzivitás
-
athomi
veterán
Két érdekesség:
1. ez egy rendes teszt
2. HD3870-es 100$ alatt -
athomi
veterán
válasz
Balinov #2893 üzenetére
Már rég kialakult a HD4850-es kiskerára, Magyarországon 38-44k között mozog. Nálunk vidéken 42-43k.
MSI már kidobott hozzá egy új BIOS-t (az órajeleket és a feszültséget vették vissza drasztikusan), így IDLE-ben 32°C és kussba van. Terhelve persze továbbra is meleg, de most már jönnek szép lassan a ventiszabályzást támogató programok, így mindenki eldöntheti hogyan állítja be.szerk.: Bazárosoknál már 36k-nál jár és nem kockázotasabb a gariztatás, mint egy boltba, sőt!
-
athomi
veterán
Aki lezárta a nyev szerót az le is vehette volna a pass-t.
-
athomi
veterán
Ovecs, valami gáz van az msn-eddel, hiába írok neked, nem kapod meg az üzenetet.
-
athomi
veterán
Ki piszkálta meg a szervert? 1 kör lemegy, és vége a mapnak.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #2769 üzenetére
7 előtt elkezdtem Cod2-őzni, mivel egyikőtök sem jelent meg. Közben utánnamjött gyerpi, aki TS-re nem jött fel (dolga volt). Fél 8 fele megjelent TS-en Ovecs és Pyros. Ment a pubolás, 3-an elég unalmas volt, erre Andris rámírt: "Jöttök warozni?" Mivel csak 3-an voltunk elfogadtuk az ajánlatot.
-
athomi
veterán
azért üres a szerver napok óta, mert ismét lekerültünk az xfire listáról
-
athomi
veterán
szánalmas ez a játék, komolyan mondom befejezem
-
athomi
veterán
Leírom mégegyszer: Semmiféleképp nem hagynám itt a NYEV-et, de még csak nem is hanyagolnám! (remélem senki nem csökkent agyú és nem kell többször leírnom)
Nem tudom észrevettétek-e, de nyár van. Gyerpi már jelezte régebben, hogy ritkábban lesz. Ovecs is kevesebbet van és ha észrevettétek, tapasztalhattátok hogy az utóbbi 2 hétben én is kevesebbet voltam itthon (foci, haverok, kert, stb.). Jövő hétre is tervezek egy pár napos pihit a Tiszán. Gondolom ezekkel nem vagyok egyedül. Nyilván a nyár ilyen lesz. Nem mi vagyunk az első klán ahol ez így fog történni.
-
athomi
veterán
ma este nem voltam, újdonsült mérnök kollégáimmal iszogáltam
holnap teljes fegyverarzenállal bevethető vagyok!
a bandára is számítok -
athomi
veterán
ütős lett az új HD4850! [link]
mindez 42k-s nyitóárral -
athomi
veterán
Ma sem lenne jó a war Gerusékkal? A mai meccsek úgy sem érdekelnek annyira.
-
athomi
veterán
akkor úgy látom ma sem lesz semmi
este nézem a meccset, utána előrhető leszek -
athomi
veterán
Tegnap az I.S.C szerveren Gerus jelezte, hogy szeretnének ellenünk játszani egy wart a héten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged