Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nem erőszak persze...
az lenne a jó,ha egy jó kis stabil cuccot összedobnának,mert akkor nem kéne sokat vacakolni,és bármikor elő lehet venni nyomni egyet,nem mondtam soha,hogy csak modokat kéne futtatni.én csak azt szeretném,hogy hamár kevés ideje van mindenkinek átlagban,legyen egy kis pubozás,poénkodás,bármi csak ne war,sd.nem a war a gond,hanem hogy anélkül már össze sem gyűlünk lassan,waron meg ugye mindenki koncentrál,mindennek kőkeményen következménye van a csapatra nézve.szerintem kell egy kis lazulás,a 0grav-on is lődöztünk például jókat...
-
SipiBcs
őstag
Rózsaszín?? Előttem a kép, hogy járókerettel, babaszínű mamuszban, tütüben felsorakoztok az m4-ekkel, ak-kal!
Kívülről nézve annyit belevauznék, hogy ha valamit túl komolyan vesz a csapat egyik fele, a másik része pedig ellazázza.... az tutti széthúzáshoz vezet!
Én CSAK hozzátok járok SD-zni, 1ébként meg koth, sab a favorit. Nálatok jó a hangulat, erős az ellen.... és nincs anyázás... Csak tényleg ritkán és kevesen vannak, de mellé kell tennem, ha nem a megszokott arcokat látom, nem is töltök sok időt fennt a szerón!
Maradjon meg együtt a csapat és ha nem megy, ne erőltessétek a pro dolgot, mert csak civakodás lesz belőle!
Tisztelettel:
S!pi
-
BandiHUN
veterán
és egyébként a modban a zombit leszámitva ugyanúgy lehet custom map,meg sima is,ugyanúgy van sd,tdm minden az extreme-ben is.akinek meg nem jön be a custom,ha mi vagyunk fent,továbbléptetjük.alig volt nézve custom map,nem méghogy kiszelektálni,mi ér valamit,mi nem.mert annyira érdktelen volt a dolog.a mod úgy van beállitva,ahogy kitaláljuk.akár lehet ugyanúgy is,mint a sima.de a customhoz sajnos mindenképp kell valami,tök mindegy,micsoda,bár ne kellene...de ha eddig lett volna komolyabb érdekődés,ezt már le lehetett volna tudni.és van sok mod,nem csak az extreme...
-
BandiHUN
veterán
hmm...engem tök mindegy,mit szvaztok,mert engem érdekel...ha végre majd megy az xfire,akkor majd futtatom,amikor már a kutya sincs.vagy akkor megyek a fenébe.unom az sd-t,unom a mapokat,hiányizik a változatosság.nem degradálni,hogy most már a pub helyett is waros feltételekkel játszani,meg no perk,stb.a pubon meg már semmi élet,ennyi erővel minek a 20as szerver?a büdös életbe se leszünk prók,mégis nagyon háttérbe van szoritva a normális szórakozás,a tele szeró,mert ha már 4 ember összeröffen,akkor warozni kell.olyanokkal,akik jönnek-mennek,többet nem látjuk őket.ráadásul nagyon kötött az időbeosztás,8tól fél10ig élet,előtte-utána semmi.nekem még a jó kis ph elleni warok is hiányoznak,de ők is szét vannak már széledve,ez a rohadt war kiöli a játékból az igazi szórakozást,a kötetlenebb,tétre nem menő játékot,marháskodást.mikor jutott eszébe valakinek,hogy lehetne variálni,késparti,0grav,bármi,ami kizökkent ebből az sd-mániából?francért kell bizonygatni,mekkora ászok vagyunk?ráadásul nem is vagyunk azok,ha fél év alatt,amióta kint van a gém,nem léptünk magas szintre,akkor már a következő fél év sem fog sokat jelenteni,aztán jön a cod5..meg még egy halom új játék.nem fogok haragudni,ha le lesz szavazva az egész,de akkor én megyek.akkor feleslegesnek érzem magam,a honlap is megrekedt,mert nincs kedvem igy csinálni,mert alig van használva,senki nem rak fel képet,se wareredményt,jobbára az össz haszna annyi,hogy látja az ember,kik vannak a szerón meg a ts-en,mindig lesem,hogy még vendégként sincs senki,nem méghogy bejelentkezve...
-
Balinov
titán
Ki a bigboss? én ugyan nem,én is csak kérek,mint bárki más. Döntsük el maradjon az egy gyűjtő multis topik vagy legyen minden teamnek külön topikja. Akármennyire fáj,sztem inkább a másik totyikot kellene COD4 multi-ra átneveztetni és multis gyűjtőtopiknak megtenni. Kinek mi a véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest