- Home server / házi szerver építése
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3910 üzenetére
"meg hogy mindig együtt fogjuk-e tolni"
Látsz rá esélyt hogy egy idő után a két cspat egyáltalán nem fog egymással játszani illetve foglalkozni?
Látsz esélyt az egyesülére illetve mi a véleményed az egyesülésről?
Én úgy tudom gyerpi is csatlakozik később a CB-s csapathoz. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3908 üzenetére
csak van közöd hozzá, mivel veletek szoktunk elegyedni
-
athomi
veterán
Lenne egy-két kérdésem a klánhoz. Természetesen mások is reagálhatnak a kérdésekre.
Tehát a kérdések a következők:
Lesznek-e kihatásai a klánra nézve, hogy többen is csatlakoznak a CB-s csapathoz? Ha lesznek milyenek?
A két csapat egyesülni fog?
A két csapat pcw warokat mindig együtt fog játszani?
Szerintetek mennyi jövője van a csapatunknak? -
athomi
veterán
Szoktatok játszani a pub szerón még vagy már csak warban utaztok?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3836 üzenetére
Jelenleg csak Botoz és Lorenzé rendelkezik originalitással a klánból.
-
athomi
veterán
Zsákos Bilbó és Frodó beszélgetnek:
- Mostanában nagyon unatkozom - mondja unottan Frodó.
- Talán keresned kéne egy hobbit... -
athomi
veterán
Cod4 le van húzva grafikailag nálam, 1024x768, 2xAA, normál textúrák, 125-250FPS.
Cod4 eléggé a textúrázára alapoz, amiben a HD3xxx széria nem túl erős. Szerencsére már nem sok játékban használnak ilyen elavult alapokra épülő grafikát, és a jövőben szépen el is tűnnek. Persze a Cod5 egy szép kivétel lesz ebből a sorból, mert így a Cod5 gyorsan és olcsón elkészül. Azt hiszem a Cod sorozat is már csak a pénzlehúzásról szól... -
athomi
veterán
1440x900, 2xAA, extra textúrák. Pályától függ, hogy így akad e a 333. Egyébként semmi értelme a 333FPS-nek, olyannyira hogy még rossz is, mivel az ember egyfajta csúszómozgást végez. Toujane-on alig bírtam felugrani az A plant mellett lévő dobozokra, mert állandóan lecsúsztam róla (nem nagyon lehet koordinálni a mozgást).
-
athomi
veterán
Gondolom nem DX9-ben akarsz játszani, DX7-ben meg simán van 333FPS-em a HD3850-essel, ami lényegtelen, mert egy rendes szerveren 250-re van lekorlátozva.
Amúgy a HD3870-es jobb kártya a 9600GT-nél egy picivel, a 8.5-ös driver óta semmi baj a kártyával.SipiBcs: Azért akad ott egy 15%, persze ez alkalmazásfüggő, ennél az értéknél lehet a különbség nagyobb és kevesebb is.
-
athomi
veterán
Külföldi oldalakon is utánaolvastam kicsit, Nv-ás fórumban és átlagon felüli a hibajelenségek száma, melyek megoldhatatlanok voltak új driverrel és oprendszerrel egyaránt.
Abban nagyon igazad van, hogy nem kell egy gyártót egy hibás széria miatt megítélni, én csak megjegyeztem Sipinek, hogy elég sok 9600GT tulaj küzd a problémával.
Nem értem miért volt még használtan is drágább a HD3870-es, pedig a Sapphire boltban 26-27k jelenleg (ennél max. 1k-val kapsz olcsóbban 9600GT-t).
Amúgy nevetséges, hogy egyesek a bolti áron próbálnak megszabadulni használt kártyáiktól. -
athomi
veterán
Sipi:
Én a 9600GT helyett inkább egy HD3870-et vennék (2 okból is, de csak az egyikről teszek említést), bár nem tudom békésben mennyire van erre lehetőséged.
Elég sokan panaszkodnak a 9600GT-re, jó pár játékban kifagy, fekete képernyőt okoz. Azt hiszem gyerpié is elszáll Cod2-ben (meg ki tudna hányban szállna még el, ha játszana velük). -
athomi
veterán
Hétvégén illetve már ma este sem leszek. Ma megyek haverokkal alkoholizálni, holnap déltől meg Debrecenben sem leszek.
-
athomi
veterán
Többet én sem játszok más szerverén. Tegnapi waron az ellen furcsa módon túl gyorsan elért egyik pontról a másikra. Nem annyira, hogy egyből észrevegyük a turpisságot. Sajnos csak egy map félideje után vettük észre, hogy engedélyezve vannak a hagyományos csítek.
Persze tagadták és állításuk szerint mi csíteltünk.
Rossz tapasztalatom van már régről is az idegen szerveren való játékról, akadt olyan is, hogy kikapcsolt PB mellett játszottunk, amit csak a war közben vettünk észre. -
athomi
veterán
Tök jó a német szerver, tök jó, de nekem 70-90-es pingem van rajta, nem értem miért erőltetjük. 2 szerverünk meg ott áll üresen. Grat!
Andrish: Te meg ne beszélj velem még egyszer ilyen gusztustalanul
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #3778 üzenetére
Ezt a konzolparancsot nem lehet megoldani a szerver cfg-ben, hogy csak az alap 1-es értéket engedlye a PB?
-
athomi
veterán
Gondoltam megyek kicsit lőni Cod4-el. Felmentem ismerősöm után egy szerverre, ahol ő klántag. 10/1-es stattal álltam, épp szedtem fel a plantot amikor kaptam egy bann-t. Írtam gyorsan ismerősömnek miért kaptam a bann-t. Először elkezdte mondani, hogy állítólag tiszteletlenül beszéltem a szerveren. Mondom nem kell a rizsa, alig írtam a közösbe, amit írtam az pedig nem volt bántó senkire nézve (teljesen normális dolgokat írtam). Ezután kinyögte, hogy szerintük WH-ztam, ezért a bann.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3773 üzenetére
Nem értem mit élveznek benne, sztem elég uncsi mikor vkit akkor lősz le, amikor csak akarsz.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3756 üzenetére
Cod2-ben meg 10-ből 9 waron nyomatják a közösbe a hülyeséget, pedig vissza sem írunk.
-
athomi
veterán
Mi ez a nagy felhajtás itt?
Tegnap csak toltam egy Cod4-es war-t is.
Bár az esti Cod2-es jobban ízlett.Sirandrish: Nyíregy fele soha nem járunk pecázni.
-
athomi
veterán
Firmware frissítés megtörtént a routeren. Kíváncsi leszek mi sült ki belőle.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3675 üzenetére
Mondtam hogy jó.
Aztán negyed óra múlva hívtam, hogy nem megyek.
Most biztos ők is sértődöttek, mert a horgászatot én szervezgetem 2 hete, csak nappalra nem tudok kocsit kérni (csak estére).Ezzel a mondatoddal viszont nagyon egyetértek: "de ha annyira segítőkész akart volna lenni akkor felajánlja..."
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3673 üzenetére
Nem vágta volna le hogy mit akarok?
Azt hittem egyértelmű, ha felhívom azzal, hogy elég sok a cuccom. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3671 üzenetére
Sajna még sem megyek.
Haverom jön kocsival. Úgy volt, hogy talizunk egy másik havernál ma reggel 9-kor. Reggel kiderült, hogy sok a cuccom, így felhívtam és jeleztem a problémám. Erre csak annyit mondott, hogy nem baj hozzam mindet. Eszébe sem jutott, hogy azért hívom, mert nem tudom levinni a találkozóhelyre a cuccaimat. 20km messzire megyünk, de egy 1.5 km-es kitérőre nem képes pedig fizetném az üzemanyagköltséget.
-
athomi
veterán
Megyek pecázni, remélem sok kapás lesz.
-
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #3653 üzenetére
A 80-85-ös ping még egész jól játszható, kiflee-ék német szeróján is annyival szoktam játszani. Nem mondom, hogy olyan mint ha 40-50-es pinged lenne, de még bőven játszható.
A műtéttel minden rendben. Nem szeretnék pletykálkodni, majd jön és elmondja ha publikussá szeretné tenni.
-
-
athomi
veterán
Elég kihalt a totyik. Lesz ma vki? Mai programom törlődött, így itthon leszek.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3639 üzenetére
Cod2-es szerver produkálta a 33-as pinget, de nyilván a pingünk az adott szervertől is függ. Nemrég egy másik szerveren 43-as pingem volt.
Cfosspeed-et nem teszek fel, 1 Mbit-es neten nálam soha semmit nem segített. Továbbá nem érzem szükségét szenvedni a programmal, ha nem megy 45-50 felé a pingem. 45-ös pingel már kiválóan lehet játszani.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3635 üzenetére
Igen, a Firmware frissítés az utolsó lehetőség, de sajnos elég régi a legutolsó Firmware, valamikor 2006 közepén adták ki. Remélhetőleg egy régebbi van a routeremen, bár eddig jól ment, így kicsi az esélye, hogy rendbe hozza vagy csak átmeneti tünetápolásnak lesz jó.
A legvalószínűbb, hogy kuka, mivel lejárt a garancia. Esetleg kimegyek a használt cikk-piacra és elsózom 2-3k-ért. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3633 üzenetére
Stabil 33-as pingem van!!!
-
athomi
veterán
Most router nélkül próbálok egy kicsit játszani. Kezem összeteszem, hogy ne legyenek kifagyásaim. Ha nem lesznek, akkor viszem vissza a routert.
-
athomi
veterán
WARON NEM ÁLLUNK KI SPECTATORBA!
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Eszembe jutott, hogy mióta ki szoktam fagyni, épp azóta van fent a gépemen a zonalarm (tűzfal). Most eltávolítottam, hát ha jó lesz.
-
athomi
veterán
Cod2-es wart akarok!
-
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3513 üzenetére
Ezért kell HD4850-et venni.
-
athomi
veterán
Ha lezárjátok a szervert war miatt, akkor Console-ból jelezzétek a szerveren tartózkodóknak. Én is utálom mikor vhonnan csak úgy szó nélkül kibasznak.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3453 üzenetére
és a Cod4?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3416 üzenetére
sértődj meg
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3414 üzenetére
Igen törlöltem.
megj.: sehova nem írtam, hogy hülye vagy
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3378 üzenetére
Különböző színekkel nézted?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3361 üzenetére
Nézd át, ne hogy pixelhibás legyen véletlen.
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #3357 üzenetére
"De egy dolgot tudok: Ha 2-nél több ember van együtt, akkor automatikusan lesz valamiféle klikkesedés. Ez óhatatlan, az alapttermészetünk része. Ha vagyunk 6-8-an, óhatatlan, hogy ne legyenek más gondolkodású, nem teljesen azonos életszemléletű tagok. Biztos vagyok benne, hogy a legszélsőségesebb esetben is van értelmes megoldás. Szerintem az ilyen esetben a közösség, a többség akarata követendő..."
Szó sincs ilyesmiről és ezt mindenki nevében mondom!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3361 üzenetére
Ez milyen típus pontosan?
-
athomi
veterán
Ma este már leszek rendesen 7-8-tól.
-
athomi
veterán
Haza értem, tőlem warozhatunk is, egész szombaton itthon vagyok kora délelőtt kivéve.
-
athomi
veterán
Ma este valószínűleg nem leszek, városban megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest