Hirdetés
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Sirandrish
legenda
Ö szerintem a két klán nagyon jól megvan egymás melett...az egyesülés nem lenne hülyeség..sokminden egyszerübb lenne...
Tomi viszont azt mondta hogy ez a két klános dolog nem fog müködni pedig szerintem nagyon is jólenne...
PCW war lenne ha sokan nem origival lennének és CB mikor az origisok...Kavics el is vállalta hogy ketté osztaná az oldalt hogy átlátható legyen...meg ugye ugyanugy lehetne két szeró...ha esetleg lenne 4 origis és 4 nem origis akkor mehetne 2 darab 4v4 külön szerón...szerintem kivitelezhető és nemtünik nagy hülyeségnek...
tehát teknikailag megoldható lenne és ha már ténylegesen minden wart ugymond mixlet csapatba játszunk akkor akár egy csapatként is játszhatnánk...persze azért ezt mindenkivel meg kéne beszélni..nemtudom ki milyen véleményen van és kiről..vagy ugy alapba erről az egészről mit gondol...
az hogy ki csatlakozik a CB-s klánhoz mindenki saját maga dönti el..szerintem minden NYEV-est szivesen lát minden Blizzardos...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- WorkDone 2,5 merevlemez beépítő keret
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi