- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5778 üzenetére
de ki beszel it GTX260-rol? Eszembe nem jutna.
3dmarkokkal meg max verpistikek jatszanak, felnott uriemberek, mint pl. mi, ugye nem.
most neztem egy aktualis mivankeszleten mennyiert. Sapphire HD4830-as €119, Giga 4870-es €228. Ugyanitt Sapphire 4850 1GB-os €204.
Szerk: van 2x teljesitmenybe a 4870 a 4830hoz? 4850-tol a 70-es meg tenyleg egy XXL Double Bacon menu ara...qrvaeletbe
Az a baj, hogy kurvara nincs valasztek, egymillio kisker,stb. Varni meg annyira nem erek ra, karacsonyra szeretnem osszerakni a gepet.
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5712 üzenetére
majd alaposan nyaggasd meg az uj konfigot,hogy a 4830 hogy hasit cod4-ben! kulonosen 1680x1050-ben erdekel. Ha nem lesz keret 4870-re, akkor inkabb beruhazok egy e8xxx-be meg egy 4830-ba,es max kesobb veszek bele erosebb vga-t. Milyen 4830-at vettel es mennyiert? Itt lattam asust asszem valami 125€ert
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #5544 üzenetére
Sipi ezt csak neked : Darth Vader toaster
-
horyk
senior tag
válasz
SipiBcs #5503 üzenetére
Már kész van ! Pikachu mod
by Steven !
-
PyroS
senior tag
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #5492 üzenetére
Nem is vagyok gonosz
.
Ovecs megtaláltam neked a ChinPokoMon-t .Bali : emlékszem is egy-két profi TK-ra
.Tegnap este már nem is tudom li öldösött közülünk de röhögtünk megint egy jó adagot
.
-
ovecs
senior tag
válasz
SipiBcs #5390 üzenetére
Én is úgy emlékszek, hogy Hunor néha beirkált, és nem hallottam a szavát az este folyamán... Viszont beszéltem hozzá azt tudtam, hoyg hallja, sőt akkor is beszéltem amikor már nem volt ts en gyerpi írta is h már nincs
És tényleg beszéltük vacant elején, h érdekes lesz, mivel csak 3an tudunk beszélniJa és Sipi: tényleg za kellett hozzá, néha én is vagyok paradicsom
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #5338 üzenetére
Nem voltam tegnap túl jó passzban, gondolom a megnyilvánulásaimon is meglátszott.
Viszont az ellen piszkosul feltolta az agyam. Beálltam a plantokhoz védeni de 1:30-nál még embert sem láttam! Persze, mert a kezdőjükön fetrengtek. Baromira felhúzom az ilyen csapatokon magam.Far Cry 2-vel aki találkozik bizonyos oldalakon, annak mondom, hogy sztem tuti nem működik.
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5302 üzenetére
heee, es en? vagy inaktiv NYEV-esek nem szamitanak?
Fiuk, nezegetem a regi/uj COD5-os videokat de valahogy ugy vagyok vele, mint a nyuszika a zsiraffal. szep,szep, de otthonra nem kene. Eddig elo akartam rendelni, hogy mire gep lesz, csak be kelljen izzitani, de egyre jobban elmegy a kedvem a latottak alapjan. Ebbol biza elsore csak COD4 origi lesz.
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5274 üzenetére
Miota ujra orszagos sugarzasu a Juventus, Sipi?
Kapuvaron meg vigyazzal, irto parasztok arra a rendorok, meg a 85-os fouton, a volt Raba gyarral szemben (balrol a focipalya van, ha gyor felol jossz) szoktak merni is, lesbol. Tobbszor allitottak meg ott a 205-tel, de hiaba volt minden rendben a papirokkal, a parasztmarik mindig belem akartak volna kotni (nem tudtak). Csornan detto.
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #4880 üzenetére
Képzeld, volt aki boldog névnapot kívánt.
Azért nagy nehezen csak kinyögtem, hogy Tamás vagyok és nem Hunor.
Egyébként régen jártam egy kocsmában, ahol az egyik alkohol neve Hunor volt. A Hubertus koppintása volt, csak sokkal olcsóbban hozzá lehetett jutni. Természetesen Hubertus helyett ezt ittam.
Ma már édeset nem iszok, mert rám jön a csuklás tőlük. -
BandiHUN
veterán
válasz
SipiBcs #4778 üzenetére
List of features (compared to PAM 4.01)
Sounds and music
• All maps have ambient noise removed
• Leader dialog has been removed from the game
• Music has been removed from the game
• A neutral commentator has been addedGameplay and Balancing
• The SMG class has been reduced in power
• The snipers hitboxes will now tag less
• The AWP fix has been implemented
• The nosway fix has been implemented
• Registration has been optimised for all classes
• Flash bangs now are more direction dependant
• The bomb can now be dropped in SD
• Knife automelee and lunge has been removed
• The shotgun grip was removedez van a legújabb promod 3 finalban....
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #4691 üzenetére
ezek azok a bizonyos orok kerdesek. Nalunk az megvan csalad szinten beszelve, hogy apu asztalit kap majd, ha veglegesebb helyre koltozunk, anyu meg mekapja a toshi notit...mar a koltsegvetes is alakulgat, remelem esnek addig az arak...csak nem tom, hogy X2 vagy Phenom X4, vagy egy P43-as okosabb lap, bele egy kis E2xxx meg egy 4850 valami..igazabol 750-es Duron ota AMD cuccok voltak egy kis NW P4 kiterovel..
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #4655 üzenetére
A tegnapi war nekem annyira nem tetszett. Időnként úgy éreztem olyanok mellett játszom, akik életükben először játszanak a Cod4-gyel.
Crossfire-en elindultunk, még fel sem értem a csipahelyemre, mikor néztem hol helyezkedtek, persze a térkép már nem jelzett senkit. Először azt gondoltam nagyon messzire rusholtatok és már kilógtok a térképemről., de tévedtem
Mire visszajövök tessék magatokat összeszedni!megj.: Vazze, dobjál már egy-két off-ot szakmai topikokba.
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #4655 üzenetére
A 20-as pub szervert látja az xfire, a 12-es warszervert nem (ezért lett ez a warszerver). War-ra a public szeró is jó, ugyan azt tudja mint a 12-es.
Ha esetleg idővel annyira aktívak lennénk, hogy szükség van a 2. szerverre is, akkor lehet rendelni bármikor. Viszont ha lesz második szerónk, akkor olyan legyen, amit Cod2-be is át lehet dobni. -
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #4554 üzenetére
en is ruhellem oket, mint a szart. Foleg ami egyket egyesuleti kezelesu folyovizen tortenik ott gyor-moson-sopron megyeben abda kozeleben (raba,rabca,duna,mosoni duna,) Tavaly fogtak a vizirendorok Ovarnal par bandat, de amikor a HTSZ a legnagyobb rabsic, mindenki csak a vallat vonogatja.. 3km-es, halban gazdag Rabca szakaszt evente legalabb egyszer leveretnek villannyal a gec*ik..
-
Balinov
titán
-
BandiHUN
veterán
válasz
SipiBcs #4004 üzenetére
próbaképp keresd meg a cod4 lemezén a directx-et,é tedd fel újra,nekem volt ilyen,megoldotta.vagy ami még lehet,az az xfire,bár az kérdésesebb...nomeg talán vidkaridriver anomália,beállitási hiba,pl.valamilyen effekt,antialiasing,stb a driverböl és nem a játékból aktiválva....kb.ennyi 5let.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged