- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Igen. A tab sok feladatot átvett a Note -tól. Nem kell cerka, flagship, meg Amoled. Viszont, ha nincs 512 tárhely, akkor kell a mikro SD, két SIM mellett. A három slotot meg nem sok teló tudja. A Note -nak odalett az akkuja, ahogy előtte az összes telómnak. Nem bírják a kamionos használatot (havonta két hét töltőn). Az XCover 6 pro -ban egyszerűen cserélhető az akku.
-
Somatom
veterán
Ehhez én túl mobil életet élek. Itthon persze korlátlanom van, de pl. csak azért külön 4 rugót fizetek a Vodának, hogy Svájcban legyen 10GB roamingom. Fenenagy felhőzgetés abba nem nagyon fér bele. Felőlem lehet minden a neten, csak akkor legyen hozzá mindenhol sávszélesség, meg roaming net!
-
Somatom
veterán
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Médiának jó, az adoptable storage -t meg úgyis tiltja a Samsung (nagyon helyesen). Plusz, naponta automatikusan ment a NAS -omra. Sztem nagy baj nem lehet. Ráadásul, ha sérül, meghal a teló, a belső tárhellyel ellentétben, a kártyán levő adatok nagy valószínűséggel megmaradnak. Egyébként kérdem én, hogy mihez kell egy usernek +512GB olyan adat, aminél számít az a sebességkülönbség?
-
Somatom
veterán
Nem. Ahhoz az S23, meg az Áljfón kevés. Ezért vettem olyan Samsungot, ami többet tud, mint az S23, vagy az Áljfón.
Most 128GB helyett, 640GB tárhelyem lesz. Két SIM mellett. Kettőötvené. Ha hozná végre a futár.
De, ha 512GB -ot lehet kapni 24 -ért, akkor az S23 Ultra -ban mi kerül ezen százezerbe?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyorsan fogyó szabad tárterületre lettek figyelmesek többen, utána jártunk.
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Ingatlanos topic!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Óra topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest