Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica #1899 üzenetére
Ja tényleg, oda nem is kell.
Anno görögországi út miatt csináltattam meg. Tavaly majdnem eljutottunk, de rokonoknak gondjuk akadt, talán idén rá lehet őket beszélni. Jövőre meg már tényleg kéne újra valami verda és szabadok lennénk.
Hol nézegettetek szállást? -
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica #1897 üzenetére
De de, gáz az kell, jó nagy, és már át is mentél.
Most néztem az útlevelem, 2014-ig jó, páromé 2016-ig, szóval már csak sofőr kéne, aki elvisz minket a tengerpartra. -
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica #1895 üzenetére
Ott csak géppuskával.
Horvátba kéne lecsapatni. Már csak kocsi kéne, meg 2-3 ember, hogy olcsóbb legyen.Rá kéne beszélni a tavalyi brancsot, akikkel Keszthelyen voltunk.
-
szőröscica
addikt
válasz
Yushchenko #1893 üzenetére
Bosznián is át tudok menni személyivel?
-
kovacsroli
senior tag
Köszönöm, nagyon sokat segítettetek!
-
Yushchenko
őstag
Jó a régi személyi is eu-n belül, de pl a horvátokhoz (illetve most már az egész balkánba lehet új típusú kártyás személyivel utazni) nem jó.
Tudnátok nekem Gran Canariaval kapcsolatba tanácsokat adni? Most nagyon úgy néz ki hogy oda szeretnék utazni, de még lebeszélhettekEsetleg valami tanács a szigettel kapcsolatban?
-
Hello!
Ausztriaba eleg a kartyas jogsi ugye? A regifajta szemelyim van, az ugy tudom nem jo.
-
gaborbol
őstag
válasz
AMD Power #1887 üzenetére
Szinten ugyan igy
Ahogy mondjatok tenyleg elonyos a kocsi, kinek mi jon be.
Nekunk megerte ketten lemenni kocsival, nem kell szenvednem a buszon aludni ensem tudok, inkabb vezetek akkor mar.
Akkor allok meg es ott ahol akarok, ott a kocsi, minden nap mas strandot kerestunk, aldiba el tudtunk menni
Elkoccoltunk Athenba is Sartibol nem volt rovid ut, de mostanaba ugyse jarok arra cimszoval... szoval jo volt, nem minden a penz annyira -
gaborbol
őstag
válasz
kovacsroli #1881 üzenetére
Szerintem nagyon jo valasztas.Par eve voltam ott "sajat szervezesben" nagyon szep hely, igaz en kocsival mentem. Szerintem valaszd a buszt, biztos hogy olcsobb lesz, bar el fog zsibbadni a seggetek mire leertek az fix
-
AMD Power
titán
válasz
Aeolus nézd meg.Elég jó iroda nagyon jó árakon.
Mi most párommal együtt megyünk 12 éjszakára,busszal Pargára. Apartman két főre biztosítás nélkül (kb még +10k) 140e ft kettőnknek. Tavaly Paralian voltam1 hét szintén busszal,apartmanban 7éjszaka 50K-ért per fő.
-
MaciG
addikt
válasz
Szeptember eleje az már nem főszezon így nagyjából a szállás és az utazás busszal az kijön 80-100K-ból, önellátással, biztosítással. Repülővel nem tudom mennyi, de drágább, mert ott van a reptéri illeték, plusz még Sartiba is el kell jutni, mert ott nincs reptér. Ebben az árban minden olyan dolog benne van amit ki kell fizetni, erre pluszban már csak a kaja jön rá meg az ,hogy mennyi fakultatív programon vesztek részt, de ez rajtatok múlik. Utazási irodán keresztül érdemes lefoglalni az utat ha még nem voltatok és nincs ott kint ismeretség. Az hogy melyik irodát választjátok szinte teljesen mind1. Amelyik szimpatikus vagy ahol jobb árak vannak. Annyi a lényeg ,hogy ne ilyen tegnap előtt megalapított irodát.
Itt van két oldal ami Sartival foglalkozik: Sarti-info Sarti Ezeket érdemes olvasgatni. Én is az idén elsőnek megyek Sartira, végignyálaztam az oldalakat és rengetek infót megtudtam, szinte mindenről ami lényeges.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Elég nagy segítségre lenne szükségem, ugyanis még soha nem voltam külföldön nyaralni.
Szeptember elején tudnánk indulni párommal ketten, Görögországba szeretnénk menni, lehetőleg Sarti-ba. Olyan 7 éjszakát töltenénk ott. Busszal vagy repülővel mennénk, attól függ, hogy mekkora a különbség köztük árban. Igazából nincsenek szállás terén nagy igényeink csak tiszta legyen, és ne úgy nézzen ki mint egy kollégium.
Lényeg a lényeg, hogy kettőnk utazására és szállására lenne kb 150k, minden "rejtett" költséggel, mint adók és illetékek.Azért írok ide, mert nem merek lefoglalni csak így simán egy netes utat, mert nem tudom valójában ez hogy néz ki.
Kérlek titeket aki tud segítsen, hogy hova érdemes fordulni( utazási irodák) vagy hol találok egy átlátható mindent érintő leírást.
Köszönöm szépen!
-
Yushchenko
őstag
válasz
concret_hp #1878 üzenetére
14 éven aluliaknak kell, ha nincs személyijük.
Más:
Tudtok utazási irodát jó árakkal? Sajnos csak 1 hónap múlva tisztázódik mikor mehetek nyaralni, de szeretnék körbenézni. Elsősorban szigetek érdekelnek repülővel. Vagy tudtok irodát, ahol olcsó charter jegyeket is árulnak (és ki is merik írni ezeknek az árát)?Illetve más: ha a repülő nem jönne össze, tudtok olyan assistance szolgáltatást, amit mondjuk 1 hétre is meg lehet kötni, és ha valami baj lenne a kocsival ingyen elszállítják és megjavítják? Csak mert enélkül nem vállalnám be Albániát már suzukival
-
concret_hp
addikt
shengeni övezeten belül egyáltalán nem kell útlevél már ugye?
-
MaciG
addikt
Valaki volt mostanában Bulgáriába a Naposparton? Mert most 2 hely játszik nálam.
1. Görögország, Sarti egy szolid apartmanban, egyéni étkezéssel
2. Bulgária egy 3 csillagos szálloda ,svédasztalos reggelivel.Árban a kettő ugyanaz, és ahogy én nézegettem Bulgáriában a szállás és az ellátás jobb ,viszont maga a tengerpart meg Görögországban szebb. Ti mit választanátok? Illetve az a kérdés ,hogy Bulgáriába érdemes-e elmenni? valóban olyan jó hely-e ,mint ahogy a neten írják?
-
kételkedem
addikt
válasz
concret_hp #1871 üzenetére
Köszi!
Végignyálaztam már egy csomó weblapot, de ebbe eddig nem botlottam bele! -
concret_hp
addikt
válasz
kételkedem #1870 üzenetére
-
kételkedem
addikt
A Tisza-tónál 13 főre keresek szállást. Ha valakinek van ismerőse, aki ennyi ember elszállásolását meg tudja oldani júliusban egy hétre, az kérem jelezze! Köszönöm!
-
MaciG
addikt
Valaki tud ajánlani valami normális panziót a Görgö vagy a Horvát tengerparton? Nem baj ha nem közvetlen a parton van, és maga a város is mind1, mert még nincs eldöntve, hogy az idén hova megyünk, de az biztos, hogy valami tengerpartra. Jah és az se hátrány, ha nem túl húzós árban.
5 főre kellene.
-
Leeza
tag
válasz
jericho69 #1836 üzenetére
Nálunk is ez volt a terv, de még nem tudom, milyen lesz addigra az ottani helyzet... Talán javul, hiszen ott mindenki ebből él, bízom benne.
Bandus: Mi kb. 3 hétre előre foglaltunk utat tavaly Egyiptomba, tovább nem várhattunk, mert telítve voltak a szállodák és a gépek is. Nem tudom, mennyire szűken érted a last minute-et, ha ketten mentek mondjuk könnyebb jót találni, de szerintem nincsen gond velük. Ha meg igen, az valószínűleg ugyanúgy gond lenne, ha befizetnéd akár most azonnal.
-
concret_hp
addikt
válasz
zolynet #1859 üzenetére
mi most itt kempelünk napi ötvenvalahány€ / szobáért / éjjel (bookings.com-on lett foglalva asszem):
http://www.nh-hotels.com/nh/en/hotels/czech-republic/prague/nh-praha-radlicka.htmligaz kevésbé fullos, de ár/érték arányban azt mondja frendem, hogy atomjó (bookings.commal free parkolás + net alapból van + svédasztalos reggeli)
-
zolynet
veterán
erről a WorldVenturesről hallottatok már ... ismerősöm apja belevágott, most ilyen ajánlatot küldött:
Prága, Cseh Köztársaság
97,00 $ (20.000.-)SZEMÉLYENKÉNT kétágyas szobában,
3 Day & Night 2 az 5 csillagos Corinthia Hotel Prague, Business lakosztályában.
Élvezze a napi teljes svédasztalos reggelit
Business szoba, elegáns design, panorámás kilátással Prágára
Ingyenes hozzáférés a business lounge és frissítőkhőz, önkiszolgáló kávé és hűtött frissítő italok. Ingyenes snack, gyümölcs kosár vagy édes és sós sütemények állnak a vendégek rendelkezésére egész nap, a napi újságokon túl
Korlátlan belépés a Spa Apollo, szauna, edzőterem és uszoda ami a 25. emeleten van körpanorámával. Ingyenes Wifi és LAN nappaliban a szobában
http://www.corinthia.com/en/Prague/home/Kíváncsi lennék az üzleti feltételekre, ez így gyanúsan olcsó.
Lehet egy próbát megér, utánanézek. -
Agyasima
őstag
válasz
concret_hp #1852 üzenetére
Természetesen mindet meg kell kóstolni és azokat kell hazahozni, amelyek ízlenek!
-
AMD Power
titán
Tud ajánlani vala egy jó irodát aki a Rómába/Vatikánba szervez utakat!?
-
concret_hp
addikt
féloff prágából milyen söröket kell hozni és miket kell ott megkóstolni?
-
BMWFan
senior tag
Siófok, 50000 Ft
-
Mawyx
őstag
válasz
Yushchenko #1848 üzenetére
Nem kell ezzel foglalkozni, rendszeresen felmerül fórumokon.
Irány Görögország
-
Mawyx
őstag
válasz
Yushchenko #1845 üzenetére
Semmi gond nem lett volna.
-
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #1843 üzenetére
Na, végül is segítettem magamon, de 3 fontomba került. Azt mondták jó hogy hívtam őket, mert ez probléma lehetett volna.
-
tildy
nagyúr
No aug 10-15 Portugalia. Madridbol a repjegy mar megvan Lisszabonba.
-
Yushchenko
őstag
Tudtok segíteni?
Most nézem Easyjet repjegyen, hogy a barátnőm neve előtt a "mr." megnevezés van. Mintha régen is lett volna ilyen problémám wizzair-rel, de már nem emlékszem.
Szerintetek ebből lehet probléma? Csak mert semmilyen ügyfélszolgálati emailt, vagy tel. számot nem találok easyjet honlapján.Amúgy lefoglaltam már a szállásunkat Londonra, a Victoria pályaudvar közelében
-
AMD Power
titán
Holnap megyünk befizetni az utat Pargára!
-
AMD Power
titán
válasz
Mr.Csizmás #1839 üzenetére
Napos partról hallottam jókat....
-
Mr.Csizmás
titán
üdv az utazóprofesszoroknak!
bulgáriában hova érdemes menni tengerpartozni? lehetőleg vmi olcsóbb all-inklusive lehetne...
-
jericho69
tag
Mi nekünk tavaly nagy szerencsénk volt. Sikerült kifogni májusban egy 2 hetes nyaralást Hurghada-ra, all inclusive ellátással 9x.000Ft/fő áron. A szálloda is hihetetlen jó volt. Megnéztük a piramisokat, tengeralattjáróval utaztunk, búvárkodtunk, sivatagi túrán vettünk részt, szóval nagyon élveztük. Megfogadtuk, hogy idén is oda megyünk
-
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
concret_hp #1825 üzenetére
Oda is illene elmennem.
-
concret_hp
addikt
nah 1 hónap múlva megyek prágába
-
kraftxld
félisten
Ha minden igaz május végén megyünk Fiji-re
-
keIdor
titán
Húsvét Róma.
Király lesz ez az év. Május-Június kamionozás Európában mindenfelé.
Nyáron Erdély haverokkal és még valami tengerpart is lesz. -
neduddki
nagyúr
HI!
csakhogy kesobb is megtanajjam:- )
top gear audi rs4 francia Verdon Gorge
az ordog vizkopoje Pont du Diable in Le Jotty bof
best road of the world davos stelvio bormio bof, wikiudv
neduddki
-
AMD Power
titán
Nagyon úgy néz ki,hogy inkább Parga lesz... néztem róla képeket a Google Earth-n.... nagyon szép hely.
-
SAMYka
senior tag
Idén is PH!tábor Mert megérdemlem
-
keIdor
titán
Nekem mindegy, hogy kavics, vagy homokos tengerpart, csak élet legyen lent, mert búvárkodni imádok. Még a '90-es évek végén voltunk Görögországban a Peloponnészoszi-félszigeten, csak már nem emlékszem pontosan hol, de ott még polipot meg lepényhalat is láttam, ilyen helyre kéne megint menni idén. Szantorinin is elég jókat lehetett búvárkodni, ott még 2006-ban voltunk. Egyébként a táj sem gyenge, szóval azt tudom ajánlani mindenkinek.
Aki tud hasonló élettel teli helyeket az kérem szóljon.
Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Horvátország, Görögország, Törökország, Bulgária jöhet minden.
#1800: Én még a Genfi tóban is fürödtem.
Mindig keresem a lehetőséget, hogy hol merre tudok mártózni egyet, a hőmérséklet 20°C-ig nem zavar.
-
tildy
nagyúr
válasz
róbert gida #1785 üzenetére
Én 3 éve a travelexszel mentem, olcsó volt és jó. Télen síútjaik vannak, nyáron Bulgária, tavaly hugomék is voltak, elég olcsók. Én busszal voltam, így volt 45 ezer ft szállással együtt , utazással együtt az egy hét.
-
Mawyx
őstag
Azért van némi különbség, hogy fenyőfák között lóg a beled a hegy tetején vagy csücsükélsz a tengerparton egy pálmafa alatt napszemüvegben és nézed a hullámokat meg napozol. Nem tudok úszni és nem szeretek pancsolni, de pálmafa alatt koktélt szürcsölni igen, nem pedig egy hegy tetején bakkecskéket nézegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest