- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
MaUser
addikt
A gef 3-ról nem nyilatkoztam, azok lehetnek! Sőt biztos mivel a gef3 chipek szinte minden kártyán emelhetők, a ramok pedig szerencse dolga.
Az inno gef2 viszont biztos nem, mivel összeszámolva (velem együtt) 12 ismerősömnek van ilyen kártyesza s a csúcs 200/400@220/420(inno ti vx).
Ráadásul nem ugyanott lakunk s az első és utolsó vásárlás közt mejd egy év van. -
MaUser
addikt
Az elég gáz mert alapból 366:).
Meg gef2-nél a chip nem számít sokat:).
Megcsináltam a tuningnetes fesz emelést, így ment 248-at (a ramot semmit nem lehet húzni, mert egyből szemetel (5ns)). Hát lett is q3 alatt hq 1024*768-ban 122fps helyett 124,1. Na szóval átalakítás vissza. -
MaUser
addikt
Ameddig bírja:)
Próbáld, ahogy írtam!
Legrosszabb esetben kifagy és indíthatsz újra.
Bár a húzásnak nincs sok értelme mert még ha eléred az ultra sebességét, a mai játékoknak nem sokat segít, max 10-15%.
De ha pont akadozik akkor megér ennyit.
Ja és powerstrip, teljesítményprofilok menüpont a systray-en lévő ps ikonon.
Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest