- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De igen, konkrétan ezt mondta és nagyjából minden oldal Turingot írja a DXR1.1-el teljesen kompatibilisnek az új funciókkal a jelenlegi hardverek közül.Nem is azt várom el ,hogy az Ampere sebességét hozza,sehol nem olvastál ilyet tőlem, én azt várom el hogy gyorsabb legyen DXR1.1 alatt mint egy olyan hardver amiben nincs fixfunciós hardver RT re mindenféle varázslat nélkül, natívan támogatva az inline RT -t, mesh shadert stb...
Én bízom abban hogy nálad okosabb mérnökök dolgoznak a Microsoftnál és az Nvidiánál és ezt nem lebecsmérlő megjegyzésnek szántam,mielött félreértesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RX 6600 XT 8GB GDDR6 EAGLE Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Turbo GTX 1060 6GB értékelésre vár
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest